Spor Toto Süper Lig'e farklı galibiyetle başlayan Beşiktaş, Trabzonspor maçını bekliyor. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, sakat olan Tosic'in yerine sol bekte İsmail Köybaşı'na forma verecek.
 Ligin ikinci haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'u konuk edecek olan siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş sahaya süreceği 11'i büyük oranda belirledi.
 İlk hafta oynanan Mersin İdman Yurdu maçının kadrosunu çok fazla değiştirmeyi düşünmeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tedavisi tamamlanan ve hazır durumda olan Sosa'yı yedek kulübesinde bekletecek. Güneş hücum hattında yine Gökhan, Quaresma ve Olcay üçlüsü ile maça başlamayı planlıyor.
 İlk maçta 3 gol atan Cenk Tosun, Trabzonspor karşısında da tek forvet görevini üstlenecek. Orta sahada Atiba-Oğuzhan ikilisini bozmayacak olan tecrübeli teknik adam, defans hattında mecburi değişikliğe gidecek. Sakatlığı bulunan ve hafta boyunca takımla antrenmanlara çıkamayan Tosic'in yerine sol bekte İsmail Köybaşı'nın forma giymesi bekleniyor.
 Savunmanın sağında Beck, stoperlerde ise Rhodolfo ve Ersan forma giyecek. Kalede Tolga Zengin yer alacak. 
 2. Hafta programı
 Bugün 
 19.30 Kayserispor - T. Konyaspor
 21.45 Akhisar B.S - Mersin İ.Y.
 21.45 Beşiktaş - Trabzonspor
 Yarın
 19.30Eskişehirspor - M.Sivasspor
 19.30Bursaspor - G.Antepspor
 21.45Antalyaspor - Gençlerbirliği
 21.45Ç.Rizespor - Fenerbahçe
 Pazartesi 
 21.45Galatasaray - Osmanlıspor