Diyalog Gazetesi

Kemer’de şampiyon KKTC

SPOR

Türkiye Bocce Bowling Darts Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Kemer Bocce Turnuvası sona erdi.

8 ülke ve 13 takımın katıldığı turnuvada KKTC Kadınlarda şampiyon olurken, Erkeklerde de üçüncü gelerek büyük bir başarıya ulaştı. Mürüde Erzen ve Rukiye Kaplan’dan oluşan Milli Takımımız ilk maçta Cezayır’e 9-7 yenildi. İkinci maçta Letonya’yı 
12-0 yenen Milliler baraj maçında Türkiye-2 ile karşılaştı. Bu karşılaşmayı 9-6 kazanan Bayanlar yarı finalde Türkiye 1 ile eşleşti. Çok zorlu geçen karşılaşmayı 8-7 alan Milliler finalde Cezayir ile eşleşti. İlk gün kaybettikleri Cezayir’e karşı harika bir oyun sergileyen Milliler karşılaşmayı 12-1 alarak şampiyonluğa ulaştı.
Erkekler kategorisinde ise, Hüseyin Buba ve Ateş Erzenden oluşan kadromuz, turnuvanın ilk maçında Lübnan’ı 12-3 yenerken, ikinci maçta Libya’ya 8-6 kaybetti. Baraj maçında Türkiye’yi 8-7 yenen erkek takımımız, çeyrek finalde Mısır ile karşılaştı. Harika bir maç çıkaran Milliler, karşılaşmayı 12-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde şampiyonanın en büyük favorisi Cezayir ile eşleşen milliler şansız bir şekilde maçı 8-7 kaybederek turnuvayı 3. sırada tamamladılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.