Diyalog Gazetesi

Mağusa Gençlik tutulmuyor

SPOR

İlk 3 haftanın ardından kayıpsız 2 takımdan biri olan Mağusa Gençlik Akademisi, Baf Ülkü Yurdu ile birlikte 9’ar puan ve +12 averaj ile zirvenin yeni sahibi oldu

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 Takımsal Bilardo Ligi'nde ilk 3. haftanın ardından zirvenin yeni sahibi Mağusa Gençlik Akademisi oldu.
İlk 3 haftada gösterdiği performans ve elde ettiği 3 galibiyet ile kayıpsız 2 takımdan biri olan Mağusa Gençlik Akademisi, Baf Ülkü Yurdu ile birlikte 9’ar puan ve +12 averaj ile ilk sıraya yerleşti. Geçtiğimiz gün tamamlanan 3 hafta karşılaşmalarında Baf Ülkü Yurdu Deniz Plaza Spor Kulübü’nü 6-0, Mağusa Spor Derneği ise Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği’ni 4-2 mağlup ederken, Vakıflar Spor Kulübü Alsancak Belediyesi’ni, Doğu Akdeniz Üniversitesi Lefkoşa Türk Belediyesi’ni, Mağusa Gençlik Akademisi ise Akdeniz Spor Birliği’ni aynı skor ile 5-1 mağlup etti.
Bu sonuçların ardından topladıkları 9’ar puan ile Mağusa Gençlik Akademisi ile Baf Ülkü Yurdu ilk 2 sırada yer alırken, Vakıflar Spor Kulübü ile Doğu Akdeniz Üniversitesi 6’şar puan ile onları izleyen takımlar oldular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.