Diyalog Gazetesi

Piskobulu: Hiçbir temasımız olmadı

SPOR

Bayar Piskobulu hiçbir futbolcuyla şu ana kadar herhangi bir görüşmelerinin olmadığını ifade etti

Hamit SAKALLI

Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nin başarılı başkanı Bayar Piskobulu yaptığı açıklamalarda Doğan Türk Birliği ile adı anılan hiçbir futbolcuyla şu ana kadar herhangi bir görüşmelerinin olmadığını ifade etti.

Bütçemizi yeni oluşturduk
Bayar Piskobulu açıklamalarında mali genel kurullarının yeni bittiğini ve henüz bütçelerinin ne kadarını transfere ayırabileceklerini konuşmadıklarını bundan dolayı da adı geçen Salih Say, Bekir ve Serhan gibi oyuncuların hiçbiriyle şu ana kadar herhangi bir transfer görüşmesinde bulunmadıklarını vurguladı.

Ahmet Sönmez en büyük transferimiz 
Bayar Piskobulu Ahmet’i kadroda tutmak ile en büyük transferi gerçekleştirdiklerine dikkat çekerken, şu an Fenerbahçe’nin kiralık olarak gönderdiği Emenike’nin transferi için yurt dışında bulunan menajer Erdem’in getireceği yabancı bir forveti ise denemeye alacaklarını ifade etti.

Sezon açılışı 20-25 Temmuz gibi
Bayar Piskobulu sezon açılışı için malzemelerini aldıklarını ve büyük ihtimalle 20-25 Temmuz tarihleri arasında sezon açılışını gerçekleştireceklerini söyledi. Yeni sezonda hedeflerinin ligi ilk 5 içerisinde bitirmek olduğunu belirten Piskobulu, bunu başaracak güçte olduklarını vurguladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.