Diyalog Gazetesi

Sporcuları tebrik etti

SPOR

Bakan Menteş Gündüz, Hava Sporları Federasyonu yetkilileri ile görüştü

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz, Hava Sporları Federasyonu’nu kabul edip, uluslararası organizasyonlarda derece elde eden Eser Kişmir ve Erel Cankan’ı başarılarından ötürü kutlayarak plaket takdim etti.
Ukrayna’da düzenlenen Euro Tur WILGA Cup’ta ikincilik, Türkiye’de düzenlenen yarışmada ise şampiyonluk elde eden Planör Model Uçak sporcusu Eser Kişmir ile üçüncülük elde eden Erel Cankan’ı öncelikle tebrik eden ve başarılarından ötürü kutlayan Bakan Gündüz, bireysel sporlara Bakanlık olarak büyük önem verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Gündüz: Başarılı olan sporculara sahip çıkacağız
Bakanlık olarak ülke sporuna ve sporcusuna büyük önem verdiklerini söyleyen Bakan Gündüz, özellikle bireysel sporla uğraşan sporcuların, daha çok çalışma ve azimle başarılı olabileceklerine dikkat çekti. Başarılı olanla olmayanın ayrı ayrı kategorilerde değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Bakan Gündüz, yalnız spor alanlarında değil, devletin her kurumunda görev yapanların da bu kriterler ışığında değerlendirilmesinin, ortaya güzel sonuçlar çıkaracağına inandığını ifade etti. Bakan Gündüz, Bakanlık olarak başarılı sporculara her zaman sahip çıkmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.