Diyalog Gazetesi

Tüm hesaplar galibiyet üzerine

SPOR

G.Birliği karşısında ligin ilk haftasında mağlup olan Gönyeli, Yeni Boğaziçi karşısında üç puanı hedefliyor

Beyzade ÜNALMIŞ
Ligin ilk haftasında kendi evinde Gençler Birliği’ne mağlup olan Gönyeli, Yeni Boğaziçi deplasmanından üç puanla dönmeyi hedefliyor. Mustafa Piro Gençler Birliği karşısında iyi futbol oynadıklarını, rakiplerine göre pozisyon olarak daha fazla pozisyon bulduklarını, ancak doksan dakikanın sonunda mağlup olduklarını belirtti.

G.Birliği maçı hayal kırıklığı
G.Birliği karşısında takımının iyi oynadığını belirten Mustafa Piro, Gençler Birliği takımına karşı buldukları pozisyonları değerlendirememeleri sonunda mağlubiyetinde kaçınılmaz olduğunu belirtti. Maçın sonunda rakiplerine göre daha iyi oynadıkları bir maçı kaybetmelerinin tam anlamıyla hayal kırıklığı olduğunu belirten Piro, bunu telafi etme adına hafta arasını iyi değerlendireceklerini belirtti.

3 puan için gidiyoruz
Gençler Birliği maçı sonrası ligin ikinci haftasında karşılaşacakları Yeni Boğaziçi maçına değinen Mustafa Piro, zor Yeni Boğaziçi deplasmanına 3 puan için gideceklerine vurgu yaptı. Yeni Boğaziçi takımının yenilenen kadrosu ile iyi duruma geldiğini belirten Piro, kazananın maç sonu kendileri olması gerektiğini hatırlattı. Ligin ilk puanlarıyla tanışmak için Yeni Boğaziçi maçını fırsat maçı olarak gördüklerini belirten Piro, süper ligdeki ilk galibiyetlerini bu hafta alacaklarına olan inancını da vurguladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.