Diyalog Gazetesi

Uyum sağlamalıyız

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren GG’de kadro şekilleniyor

 Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper ligin yeşil-beyazlı temsilcisi Gençlik Gücü’nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Teknik Direktör Niyazi Göksun, uyum sürecini bir an önce aşmak zorunda olduklarını söyledi.

Disiplin ana hedef
Sezon başı kadro anlamında bir takım sıkıntılar yaşasalar da, iyi bir takım oluşturduklarını belirten Gençlik Gücü Teknik Adamı Niyazi Göksun, Gençlik Gücü olarak yeni sezonda ana hedeflerinin genç ancak disiplinli bir takım yaratmak yönünde olduğunu ifade etti. Takıma katılan isimler sonrası gözle görülür bir uyum süreci yaşadıklarını aktaran Göksun, bunun bu sezon sıkıntı yaratabileceğini ifade etti. Bu konuda hem mental hem fiziksel olarak oyuncularla sıkça bir araya geldiklerini belirten Göksun, sıkıntıyı en erken sürede ise çözmeleri gerektiğini söyledi. 

Fikstürü iyi kullanmalıyız
Lig’e İskele deplasmanında Gençler Birliği ile başlayacak olmalarının sorulması üzerine açıklama yapan Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, her zaman Lig’in ilk maçlarının zor olduğuna dikkat çekti. İyi bir fikstür ile karşı karşıya olduklarını ifade eden Göksun, 15 Haziran tarihinden beri salon çalışmaları ile birlikte zor ve yorucu bir dönemin içinde olduklarını kısa süre sonra başlayacak olan Lig’e ise iyi bir giriş yapmak ve önlerinde kalan kısa süreyi iyi değerlendirmek zorunda olduklarını da sözlerine ekleyen Göksun, en iyi şekilde Lig’e gireceklerini ifade etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.