Tekirsdağ, Çorlu'da gerçekleştirilen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Belediye Meydanı'ndaki bir otoparkın önünde duran Y.A, yanına gelen kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından tabancayla çok sayıda ateş edilerek yaralandı.
Olay yerindeki bir kişi tarafından kucaklanarak yakındaki özel hastaneye götürülen Y.A, burada yapılan müdahalenin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine sevk edildi.
Bu sırada, yolda yürüyen ve seken mermilerin isabet etmesi sonucu yaralanan B.U. ve hamile olan D.B. isimli kadın, aynı hastanede tedavi altına alındı.
Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
7 yıl sonra yakalandı
Çorlu ilçesinde bir taksiciyi öldürdüğü iddiasıyla 7 yıldır aranan zanlı, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yakalandı.
Alınan bilgiye göre, 2007 yılında Çorlu ilçesinde, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin taksi durağında çalışan Necmi Canlı (59), 59 T 5141 plakalı taksisine binen bir kişi tarafından Muratlı ilçesine bağlı Yukarısevindikli köyünde öldürülmesi nedeniyle Muratlı Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.
Jandarma ekipleri, olayla ilgili yaptıkları araştırma ve istihbarat çalışmaları sonucunda kimliğini tespit ettikleri E.Ş'nin Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir inşaatta çalıştığı bilgisine ulaştı.
Bunun üzerine, E.Ş, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerince yakalandı.
Zanlı, Muratlı İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.