Diyalog Gazetesi

Alpet Kıbrıs’ın düzenlediği resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

YAŞAM

“Bence Annem”

 Alpet Kıbrıs, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve etkinlikler ile geleceğimiz olan çocuklarımız için birçok alanda fark yaratmaya devam ediyor. Çocuklara olan duyarlılığı ile örnek organizasyon ve yarışmalar düzenleyen Alpet, Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi ile koordineli gerçekleştirilen, Kuzey Kıbrıs’ta gelenekselleşmiş hale gelen ve bu yıl da beşincisini düzenlediği Anneler Gününe özel ‘ Bence Annem’ temalı resim yarışmasında kazanan çocuklar için Escape Beach Club’ta ödül töreni düzenlendi.

Her grubun birincilerine İstanbul Vialand’a uçak ve konaklama dahil tatil, ikincilerine 1000 TL’lik Deniz Plaza hediye çeki ve üçüncülerine ise yine 500 TL’lik Deniz Plaza hediye çeki ve en çok katılım gösteren okula ise 2000 TL'lik katkıda bulunuldu. Milli Eğitim Bakanlığı İlk Öğretim Dairesi ile koordineli yürütülen bu yarışmaya katılan her çocuğumuza da katılım belgesi verildi.

Ödül töreninde kazanan öğrencilere plaket takdimi yapıldı, katılım belgeleri ve ödülleri verildi. Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vakkas Altınbaş, Alpet Kıbrıs Ülke Müdürü Mehmet Fatih Toprak, Satış ve Pazarlama Müdürü Tevfik Türkoğlu, Alpet Madeni Yağlar Müdürü Hasan Evgen’in de ödül takdim ettiği törende ayrıca Deniz Aslanları Kulübü Üyeleri olan Ahmet Bayraktar, Yavuz Kocasu, Hikmet Uluçam, Emin Çizener’de ödül kazanan çocuklarımıza plaket takdim ettiler.
Tören sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi, çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, aileler ve öğretmenlerde törenden memnun ayrıldılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.