Diyalog Gazetesi

Merit Royal’da staj fırsatı anlatıldı

YAŞAM

 Kuzey Kıbrıs’ın gözde turistik tesislerinden ve binin üzerinde çalışanıyla yılda 500 bine yakın misafire hizmet veren Merit Royal & Premium Hotel turizm sektörüne yeni yetenekler kazandırmak yolunda her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde kariyer günleri düzenledi. 

Gençlere sağladığı en önemli araçlardan biri olan “staj” pozisyonlarını dolduracak öğrencileri seçmek üzere 6 Mart 2019 tarihinde Kastamonu Üniversitesini ziyaret eden Otel ekibi, Turizm Fakültesinin konferans salonunda öğrenciler ve fakülte dekanları katılımında tanıtım sunumu gerçekleştirdi. Sunumda Merit Zincirinin detaylı tanıtımı yapıldı. Royal Otel’in Servis Müdürü Okan Özdamar ve Bar Kaptanı Hüseyin Faruk Kaya “Buçukları her zaman personelin lehine kullanıyoruz. Çalışanlarımıza koşulsuz ve ayrımsız destek veriyoruz” dediler. 
İş dünyası ve kariyer planlama hakkında bilgilendirmelerin yer aldığı kariyer gününde, üniversite öğrencilerinin iş başvuruları da alındı. İlgili departman yöneticileri ve İnsan Kaynakları Departmanının yaptığı mülakatlar sonucu seçilen gençler, yaz süresince “Merit’çi” olarak sektörü ve kendi branşlarını tecrübe etme imkanı bulacaklar. Yoğun katılım ile gerçekleşen tanıtımda Ada’nın en lüks oteli – Merit Royal & Premium Hotel’de çalışmanın bir ayrıcalık olduğu tekrar vurgulandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.