Hüseyin ABRAŞ
Güzelyurtlu Seral ve Derviş Körkmen çiftlerinin dünyalar güzeli kızları, avukat olan Mine ile, Minareliköylü Zülfikar ve Tahsin Hasanoğlu çiftlerinin yakışıklı oğluları, güvenlik görevlisi olan Erman geçtiğimiz aşkam Fuar Düğün Salonun’da gerçekleşen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Alkışlar eşliğinde düğün salonuna gelen genç çift, ardından ilişkilerini taçlandırmak için nikah masasına oturdu.
Genç çiftin nikah şahitliğini, her iki tarafın kardeşleri, Reşat, Fırat Körkmen ve Rasim, Ayser Germiyanlıoğlu yaptı. Şıklıklarıyla göz dolduran Mine ve Erman çifti, nikah cüzdanlarını aldıktan sonra gecenin ilk dansını yaptılar. Genç çifti bu mutlu günlerinde yakın akrabaları dostları da yalnız bırakmadı.
Müzik orkestrasının çaldığı hareketli parçalar eşliğinde gece boyu dans edip eğlenen genç çift ve davetliler bu güzel günü kutlayıp, keyifli bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Mine ve Erman çiftinin düğünden sonra balayı tatili için İngiltere’ye gidecekleri öğrenildi.