banner564

Artık çok zor

  Son oynadığı 2 maçını kazanamayarak lider Yenicami’den geride kalan GAÜ Çetinkaya bu maçı kazanarak daha fazla geride kalmak istemiyordu.
  Kadro konusunda yaşadığı sıkıntılar onların bu haftalardaki en büyük sorunları oldu. T.Ocağı karşısına da birçok oyuncusundan yoksun çıktılar. Sercan cezalı, Erdinç ve Serkan sakatlıkları nedeniyle bu maçta görev yapamadılar. Yedek kulübesinde maça hamle yapacak oyuncusu da neredeyse hiç yoktu. Bunun da sıkıntısını maç boyunca fazlası ile yaşadılar.
  Tüm bunlara rağmen maça rakibinden daha iyi başladılar. Bu devrede 2 topları direklerden dönerken H.Kayalılar’la da bir penaltıdan yararlanamadılar. Bu fırsatları değerlendirseler maçtan sahadan 3 puanla ayrılabilirlerdi. Tüm bunlara rağmen GAÜ Çetinkaya’da bu devrede bir şeyler yapmak isteyen B.Eko, Serhan ve maç boyunca da çok dikkat çeken genç Batuhan’dı. Bunların dışında çok şeyler beklenen oyuncular çok kötü oynadılar.
  İkinci yarıya da mutlak kazanmak için çıkmalarına rağmen ilk yarıda etkili olan B.Eko rakip tarafından tatlı sert bir oyunla oyundan düşürülünce o da etkili olamadı.
  İlerleyen dakikalarda oyunda değişiklikler yaparak Serhan’ı geriye, H.Kayalılar’ı da ileri alarak gol ararken Serhan’ı geriye alarak 3’lü defansla oynamaya başladı.  
  İkinci yarıda çok uzun süre itiraz ettikleri penaltı pozisyonunda hakem oyunu devam ettirdi. Bu dakikadan sonra oyun disiplininden de uzaklaştılar ve arka arkaya da kartlar gördüler. Kaybedilen bu maçla liderden 8 puan geride kaldılar ve ümitleri de çok sönük kaldı.  Yaşanan bu mağlubiyete rağmen GAÜ Çetinkaya Batuhan diye bir genç oyuncu kazandı. Sanki yıllardır oynuyormuş gibi hareketlerle dikkat çeken adam oldu.
  T.Ocağı arka arkaya kaybedilen maçlardan sonra çok zora girmişti. Lefke karşısında da farklı bir mağlubiyet alarak moral olarak da çökmüşlerdi.
  Rakiplerinin de durumunu bilerek oynadılar. Bu maçtan mutlaka puan almaları gerekirdi. Belki ilk yarıda bir iki pozisyon dışında pozisyon bulamasalar da kalelerinde gol de görmediler. İkinci yarıda sabırlı oynayarak rakibinin hatasını beklediler ve bunda da başarılı oldular. 
  Kendi ceza alanında fazla toplar görmelerine rağmen kalecisi ve Bilal başta olmak üzere bu tehlikeleri atlattılar. Bekledikleri fırsatı da rakibinin risk aldığı dakikalarda bularak Remzi ile öne geçtiler. Biraz daha becerikli olsalar Justice ile daha farklı kazanabilirlerdi.
  T.Ocağı bu galibiyete rağmen yine de rahat bir durumda değilse de moral olarak geriye döndü diyebiliriz.
YORUM EKLE

banner608

banner473