banner564

Atamazsan ağlamayacaksın

 Uzun bir aradan sonra ilk kez bir karşılaşmada bu kadar not aldığımı hatırlamıyorum. Dün akşam Güzelyurt Üner Berkalp Stadyumunda oynanan karşılaşmada Binatlı ile Lefke arasında oynanan 25. haftanın kapanış maçında kazanan 3-1’lik skorla ev sahibi Binatlı olurken, Lefke girdiği ve yakaladığı pozisyonları gole çevirmiş olsa maçın sonunda da karşılaşmanın rahat kazananı olurdu. Jorge’nin attığı enfes ilk gol dışında Lefke’nin kalesinde gördüğü ikinci golde Mehmet Özeralp’in acemice davranışı yanında, Binatlı’nın bulduğu üçüncü golde yardımcı hakem İsmail Ercan’ın aceleci davranması Lefke’nin sonunu getiren başroller oldu. Maçın başında Lefke’nin yakaladığı pozisyonları gerek Kasım gerek diğer isimlerin es geçmesi sonrasında ise rollerin değiştiği gecede hem hataları hem de fırsatları iyi değerlendiren Binatlı altın değerinde 3 puanın çalan son düdükle sahibi oldu. 

Oyunun genelinde iki takımın tempolu ve kazanma düşüncesi ile çıktığı maçta kaçan goller dışında Binatlı kalecisi Salih’in ön plana çıkışı ise gecenin adamı olarak geride kaldı. 
Burak, Jorge ve DosSantos’un diri ve istekli oluşlarına Muammer’in de eşlik edişi sonrası Binatlı sonuca kolay giderken, Lefke’nin belli bölümlerde beceriksiz oluşu yanında, Salih’in kaledeki etkili performansı sonucu da Lefke adına kaçınılmaz yaptı. 
İkinci devre Candy ve Yusuf’u kenara alan İltaç Karayel Semih ve Mehmet Volkan, değişikliği sonrası oyunu daha hareketli ve etkili hale getirse de farkı bire indirdikten sonra çabalar Lefke adına yine sonucu değiştirmeye yeterli olmadı. 
Oysa ilk bölümdeki baskıyı sonuca götürebilecek Lefke’nin potansiyeli gol bulamazken, ikinci yarıda gelen değişiklikler sonrası yine istenilen olmadı.
 

YORUM EKLE

banner608

banner473