banner564

Atan kazandı

K-Pet Süper Lig’in 26. haftasında K.Kaymaklı kritik karşılaşmada Gençler Birliği karşısında kazanarak rakibini geçti ve 2. sıraya yerleşti.
Maç boyunca birkaç önemli pozisyon dışında herhangi bir tehlike yaşanmazken, K.Kaymaklı belkide tek atağında topu ağlara göndermeyi başardı ve çok değerli bir 3 puanın sahibi oldu.
Sezonun 2. yarısında toparlanan Forest, puanları almaya devam ediyor ancak hala daha sezon başından beri süren problemlerin bir kısmının devam ettiğini söylemek de pek yanlış olmaycak. Devre arası Musa’yı gönderip yerine Uğur’u alan ve yıldırım etkisi gibi olumlu bir etki görülen takımda, tek opsiyonun Uğur olması Fenerbahçe’deki Lens örneğiyle bire bir aynı gibi görüyorum. Uğur o gün kötüyse ya da rakipleri tarafından iyi önlem alınmışsa Forest’in herhangi bir B planı yok. Hucüm anlamında kısıtlı seçeneklere sahip olan Lefkoşa temsilcisinde mücadeleci oyuncuların çokluğu ki bunların başında yeteneksiz olmasına rağmen takım için her şeyini veren Odo geliyor, K.Kaymaklı’yı her maçın içinde tutan ve yenilmesi zor bir takım haline getirdi. Belirli bir sertlik seviyesinin altına inmeyen takımda defansda Serhan’ın sakinliği, oyun bilgisi ve takımı yönetmesi, Amani’nin orta sahaya yerleşip topu doğru dağıtması ve sezon başına göre daha iyi durumda olan Remzi’nin yıpratıcılığı takım adına en olumlu şeyler olarak göze batıyor.
İskele temsilcisi ise maçın başında bulduğu çok net iki gol pozisyonunu kaçırdıktan sonra bunları arayacaklarını düşündüm ve öyle de oldu. Arif’in 3’e 1 pozisyonda kaleyi tercih edip golü kaçırması, maçın kırılma anıydı. Ancak İskele bu maçtan puanı hak etti mi sorunun cevabı kesinlikle evettir. Maç boyunca pozisyon vermeden rakibine göre daha atak oynamaya çalışan takımdı ancak Şenol ve İbrahim gibi iki önemli hücum silahının hiç etkili olamaması onlar adına günün hayal kırıklığı ve kaybedilen puanlardaki en önemli sebepti. Maçın en iyisi bana göre tartışmasız Mehmet Erol’du. Hucüm bindirmeleri ve yaptığı olumlu işlerle oyun içinde fark yaratan isimdi. Henüz 19 yaşında olan Mehmet’i izlemeye devam edelim. Umarım çok daha iyi olur.
Maçın orta hakem Ali Özer, maçın sonucuna etki edecek bir kararda bulunmadı. Küçük hataları oldu ancak böyle bir tansiyonlu maçta bunların olması normal karşılanır.
YORUM EKLE

banner471

banner473