banner564

Atan kazandı

Futbolda oynadığınız oyundan çok daha önemli olan tek şey gol atabilmek. Gençlik Gücü ile Merit Alsancak Yeşilova arasında oynanan mücadelede golü atabilen taraf Gençlik Gücü oldu. Karşılaşmada her iki takım da önemli sayıda pozisyonlar buldu ancak bu iki takımın da iyi oyunundan kaynaklanmadı. Her iki takımın orta sahası kağıt gibiydi. İki takım da zorlanmadan yarı sahayı çabuk bir şekilde geçince doğal olarak pozisyonlar da ortaya çıktı. Bu pozisyonlarda Gençlik Gücü William ile golü bulmayı başarırken Merit Alsancak Yeşilova ise Vakkas ile direğe takıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Gençlik Gücü değişikliklere giderek orta sahasını güçlendirmek ve skoru tutmak istedi. Bunun sonucunda da daha baskılı bir Merit Alsancak Yeşilova gözükse de iki takım da pozisyon bulmaya devam etti. Özellikle karşılaşmanın uzatma dakikaları heyecan fırtınasına sahne oldu. Önce Debola ile Gençlik Gücü maçın son anında ise Lua Lua ile Merit Alsancak Yeşilova direkleri geçemedi. Özellikle LuaLua'nın vuruşunda top ağlara gitse santrası gerçekleşmeyecek bir gol olacaktı.
Gençlik Gücü ileri ucunun bugün rakibinden daha etkili oynamasıyla maçtan galip ayrılmayı başararak önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı ve puan tablosunda rakibinin üzerine çıktı. William ve Debola takımın itici gücüydü. Kaleci Ferhat kalesinde güven verdi. Ancak orta saha bu kırılganlıkta oynamaya devam ederse ilerleyen haftalarda sonuçlar iç açıcı olmayabilir.
Merit Alsancak Yeşilova hem şanssızlığının hem de son vuruşlardaki etkisizliğin sonucunda mağlup oldu. LuaLua takımının en iyisiydi. Billy Mehmet ileride kayboldu. Orta sahadaki Binya ve Adeleke de yokları oynadı. Merit Alsancak Yeşilova her şeye rağmen sahadan en azından beraberlikle ayrılabilirdi ancak direkler izin vermedi.
Karşılaşmanın hakemi Serkan Durmaz çaldığı ve çalmadığı düdükler, göstermediği kartlardan dolayı kötü yönetim sergiledi.
YORUM EKLE

banner608

banner474