banner564

Atmazsan kazanamazsın

 Play-Out oynamasına kesin gözüyle bakılan K. Kaymaklı ile ligden düşmesi nerdeyse kesinleşen Girne Halk Evi’nin mücadelesinde K. Kaymaklı 4-2 kazansa da skorun oyunla uzaktan yakından alakası yok. 

GHE maç boyunca 7 net pozisyondan yararlanamazken, K. Kaymaklı kaleyi bulan 5 şutunda 4 gol bularak maçı kazanmayı başardı. Sezon başından beri kırılgan ve çok pozisyon veren yapısından bu maçta da birçok problem yaşayan ev sahibi, kalesine akın akın gelen rakibine karşı neden taktiksel değişikliğe veya oyuncu değişikliğine gidilmediğini anlamadım. Emre hoca şaşırtıcı bir şekilde takım düzenini aynı bırakırken belki de, Taner’in çizgiden çıkardığı pozisyon gol olsa şu an geriye kalan 4 haftada K. Kaymaklı’nın belki de 3. düşecek takıma en yakın olduğunu konuşabilirdik. 
Rakipleri arasında en zor fikstüre sahip takım başkent temsilcisidir. Böyle hayati bir maça çıkıyorsunuz ve %99 rakibiniz lige havlu atmış durumda. Bu kadar isteksiz, ne yaptığını bilmeyen ve bu maç özelinde teknik ekibinden futbolcusuna çok formsuz bir K. Kaymaklı’nın aldığı 3 puan onlara hediyedir diye düşünüyorum. 
Sezon ortası takıma katılan ve Keita gibi savunmanın emniyet subabı sayabileceğimiz bir oyuncunun yerine getirilen Tamen Medrano’dan bizim ülkemizde bizim çocuklarımızdan fazlasıyla bulabileceğimizi düşünmekteyim. Zaten hali hazırda aynı tipte ve Medrano’dan daha fazla ne yaptığını bilen Hüseyin Adal’a sahipken takım ikinci bir oyuncu K. Kaymaklı’nın oyununu hem ileri götürmüyor hem de yavaşlatıyor. 
Genel olarak ateş fikstürü öncesi K. Kaymaklı’nın kötü sinyaller verdiğini söyleyerek Girne Halk Evi’ne geçiyorum. Çıkmadık candan umut kesilmez misali düşmesi hemen hemen kesinleşen konuk ekip elinden gelen her şeyi ilk 50 dakikada sahaya koydu. Yalnız bu mağlubiyeti de aslında hak etmediler gibi görüyoruz ama bence hak ettiler. 6 pastan boş kalelere toplamda 0-1 öndeyken 5, yüzde yüzlük pozisyonu değerlendiremezsen mağlup olmaya mahkumsundur. 
Girne Halk Evi için bu sezon artık bitmiştir. İlerleyen süreçte Ozanköy ile bir birleşme gerçekleşebilir. Hep birlikte bekleyip göreceğiz. Karşılaşmanın orta hakemi Emre Öztaşlı iyi bir maç yönetti. 

YORUM EKLE

banner608

banner473