banner564

Aydın Akkurt’ta bırakıyor!

Volkan Gazetesi el değiştirdikten sonra Milli Cephenin önemli isimlerinden Sabahattin İsmail ile gazete yollarını ayırmıştı. Dünde önemli bir karar alındı. Gazetenin başyazarı Aydın Akkurt’ta Volkan’dan ayrılıyor.
Çok uzun bir süreden bu yana Volkan Gazetesinde köşe yazıları ile yer alan ve Milli Cephenin önemli savunucularından, Volkan Gazetesi Başyazarı Aydın Akkurt, yıllarını verdiği Volkan Gazetesi ile yollarını ayırmaya karar verdi.
Akkurt’un bundan sonra kitap yazacağı ve kendisi ve torunu ile daha fazla zaman geçireceği öğrenildi.
Bugüne kadar birçok önemli habere imzasını atan, TAK’ta yönetim Kurulu üyeliği de yapan Akkurt’un da köşesine çekilmesi ile milli görüşte derin bir boşluk olacağı kesin gibi.
Aydın abimize yeni yaşamında başarılarının devamını diliyoruz. Kendisini ve kendine has haber ve yorumlarını özleyeceğiz. 
 

Saray Derbisi Akıncı’nın
Türkiye’deki derbide gelenek bozulmadı ve Fenerbahçe bir kez daha galip geldi kendi evinde. Galatasaray’ın 15 yıllık özlemi bir yıl daha arttı böylece. 
Kadıköy de Cimcom en son galip geldiğinde (22 Aralık 1999) KKTC’de VI. Eroğlu Hükümeti (30.12.1998 - 08.06.2001) görevdeydi.  Ve bilin bakalım o günlerde Galatasaraylı Eroğlu Başbakan iken yardımcısı kimdi?
Evet, o günlerde Başbakan Yardımcısı Mustafa Akıncı’ydı. Ve Akıncı bir Fenerbahçe taraftarıydı. O günlerde biri Fenerli diğer Galatasaraylı olan iki önemli isim bugün Cumhurbaşkanlığı yarışında yine karşı karşıya.
Üstelik Akıncı’nın karşındaki başkan adaylarından Özersay ve Sibel Hanımda bildiğim kadarı ile Galatasaraylı.   
Pazar günü 3 Galatasaraylı Başkan adayı üzülürken tek gülen Fenerbahçeli Akıncı oldu. Bakalım 19 Nisan’da kimler gülecek kimler üzülecek? 
 





Dövizin Ateşi
Son günlerde çok hızlı bir şekilde tırmanan döviz konusunu ele almayı düşünürken Ülker Fahri’nin sosyal paylaşım sitesinde konuya ilişkin yaptığı yorumu gördüm. Aynen paylaşıyorum.. 
2014 yılı sonunda; 
1 Sterlin = 3.48 TL,  9 Mart’ta 1 Sterlin = 3.95 TL 
1 Dolar = 2.14, TL,   9 Mart’ta 1 Dolar = 2.62 TL 
Aradan geçen zaman 3 aydan az.
Türk Lirası kullanılan ve Türk Lirası kazanılan ülkemizde;
Ev ve daire kiralarının Sterlin,
Arazi, arsa, daire, ev fiyatlarının Sterlin,
Araba borçlarının Sterlin veya Euro kullanılan ülkemizde,
Yakında, kira ve borç taksitleri ödenemezse,
Ev, arsa, araba satışları durursa hiç şaşmayın.
Haaaa...
Unutmadan...
Üniversite, özel kolej ücretleri de Sterlin olarak ödeniyor.
Nereye gitmekte olduğumuzu düşünen var mı? 
Ve...
Bir zamanlar "İstikrarlı Para Birimine Geçilmelidir" diye bas bas bağıran "BİR PARTİ" vardı. Şimdilerde hükümettedir.
Döviz ortalığı yakıp kavuruyor.
Ama...
Onlardan “TISSSSS” yok!
 
 
 
 
 

MESAJLAR
Dr. Derviş EROĞLU: Pazar günü bir kez daha Fener galip geldi. Böylece hasret 16 yıla çıkmış oldu. Kadıköy’de en son galip geldiğinizde TKP ile koalisyon hükümetinin başındaydınız. 

Mustafa AKINCI: 16 yıl evvel siz Başbakan Yardımcısı Eroğlu da Başbakandı. O gündür bu gündür siz gülüyorsunuz Kadıköy’de. Bakalım 19 Nisan’da kim gülecek? 

Tahsin ERTUĞRULOĞLU: 16 yıl önceki kabinede sizde Dışişleri Bakanı olarak görev yapıyordunuz. Zaman ne kadar çabuk geçmiş değil mi? Zaman geçse de alışkanlıklar değişmiyor değil mi? 

Zeren MUNGAN: Dövizin aşırı artış almasından ötürü zam yağmurları başlanacağı konuşuluyor. Bu konuda bir önlem tedbiriniz var mı? 

BİRİKİM ÖZGÜR: Hayat pahalının eksiye gittiği yöndeki açıklamaları bir ekonomist olarak siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Gerçekten hayat pahalılığı eksiye mi gidiyor ülkede? 

Türel Özer ÖKSÜZOĞLU:  Kadın günü dolasıyla birçok etkinliği gayet başarılı bir şekilde organize edebildiniz ve hepsine de yetiştiniz. Pardon yani. 

Fatih YARIMBAŞ: Sivil Savunma bu ülkenin gerçekten göz bebeği. Umarız diğer kurumlardaki hastalıklar oraya da bulaşmaz. 

Akın AKTUNÇ: Akın abi 16 yıl önce sizin nerede olduğunuzu henüz bulamadık. Siz hatırlıyor musunuz o günleri? Daha KKTC bile 16 yaşındaydı o günlerde değil mi? 

Serhat AKPINAR: TIP ve Eczacılık Fakültesi izinlerini MEB ve YODAK onaylamış. Hadi hayırlı ve uğurlu olsun. Birde şu otobüsler gümrükten çıksa.


Hasan MACİLA: İstanbul dönüşü dün Ağırdağ’da Aslan Kebabı yapmışsınız. Bu Aslan kebabı nasıl yapılıyor? Tarifini paylaşır mısınız bizimle? 

Özkan MURAT: Uzun bir süreden sonra bıyıkları kesmişsiniz. Oysa biz şimdi modadır diye tamda bıyık bırakmıştık. Neyse epey gençleşmişsiniz bu yeni imajınızla. 

Derviş EKŞİCİ: 8 Mart Kadınlar günü dolasıyla Beyza Hanımı Korenium’a götürüp tüm gün kendisine hizmet etmişsiniz. 

Erol ÖNEY: Uzun bir zaman sonra sizi yeniden görmek gayet güzel oldu. Bu arada kitap çalışmasınız ne alemde? 

Güven ARIKLI: Çorum’dan leblebi getirmişler size. Hayırdır bu kadar çok leblebiyi neden tüketme gereği hissettiniz? 

Erçin ÇOBAN: Siz İstanbul’da maçta iken bazı kendini bilmez taraftarlar dernekteki masaları sandalyeleri kırmışlar. Bu konuda artık bir tedbir alma zamanı gelmedi mi? 

Mine GÜRSES: Lefkoşa Merit ailesi olarak derin bir yasta olan Ercan Turhan ağabeyimiz için bir şeyler düşündünüz mü? Zira Pazar gününden beri kedisine ulaşılamıyormuş!

Aydın AKKURT: Yokluğunuza alışmak zor olacak gibi. Bu arada birçok kitap projesi masada yıllardır bekliyormuş. Bakalım hangisi ile başlayacaksınız? 

Murat OSMANOĞLU: Biz sizi koyu Galatasaraylı olarak biliyorduk. Ancak dün sosyal medyaya düşen fotoğraflarda Kadıköy’de Fener bayrağı sallıyordunuz. Bu konuda bir açıklama yapacak mısınız? 

Kadir SARIBAŞ: Volkan Gazetesinde göreve başladıktan sonra herkesi yediniz. En son Aydın abiyi de gazeteden gönderdiniz. Sırada kim var?

Hasan ERÇAKICA: Hafta sonu sizi bekledik ama evden dışarı çıkmadınız. Yoksa komşulara mı küstünüz? 
GÜNÜN SÖZÜ
“İnsanların kedisi kuyuya düşse bizi arıyor ve bu bizim çok hoşumuza gidiyor. Çünkü biz KKTC’nin gönlünü almaya talibiz. Hiçbir zaman da ‘bu bizim için yeterlidir’ demiyor, çalışmaya devam ediyoruz”
Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Fatih Yarımbaş
YORUM EKLE

banner608

banner473