Superbox ile 4.5G Hızı İstediğiniz Her Yerde

Sadece prize takın ve 4.5G hızını evde,
ofiste, yazlıkta, gittiğiniz her yerde yaşayın.

Superbox ile 4.5G Hızı İstediğiniz Her Yerde

Sadece prize takın ve 4.5G hızını evde,
ofiste, yazlıkta, gittiğiniz her yerde yaşayın.

Superbox Paketleri

Sıkça Sorulan Sorular

Superbox Nedir?

Superbox sim kart destekli wifi modem içerisine takılan Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hattı sayesinde 4.5G hızında sabit internet servisi sunan bir teknolojidir.

Superbox’a nasıl sahip olabilirim?

Başvurunuzu Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri, Kuzey Kıbrıs Turkcell uygulaması veya https://www.kktcell.com/internet-paketleri?type=superbox linkinden paket seçimi yaparak başvuru yapabilirsiniz. Hizmet uygunluğu bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterebilmektedir. Başvurunuz ile ilgili bilgilendirme en kısa sürede iletişim numaranız üzerinden size ulaşarak yapılacaktır.

Superbox ile internetimi nasıl taşıyabilirim?

Superbox elektrik prizi olan ve 4.5G uygunluğu olan tüm lokasyonlara taşınabilir.

Superbox hızları nedir?

Superbox hizmeti 4.5G bağlantı teknolojisi ile verilmektedir ve hızlar kullanımın yapıldığı kapsama alanına, şebeke yoğunluğuna göre değişebilir.

Superbox paketleri ile nasıl bir kullanım sağlayabilirim?

Yukardaki süreler örneklem olup, 1 kullanıcının paketi dahilindeki tüm kotayı tek bir aktiveteye harcaması halinde ne kadar süre geçirebileceğini göstermektedir. Paketi paylaşan kullanıcı sayısı ve aktivite çeşitliliğine göre deneyiminiz farklılık gösterebilmektedir. Paket kotaları 30 günde bir yenilenmektedir.

Superbox uygunluk durumu nedir?

Superbox, 4.5G hizmet kalitesinin uygun olduğu yerlerde kullanılabilmektedir. Sizlere en iyi deneyimi yaşatmak için başvuru ve kurulum esnasında hız kontrolleri yapılır.

Superbox taşınabilir bir teknoloji mi?

Superbox ürünü teknolojisi gereği taşınabilir bir üründür. Lokasyon kilidi olmadan taşınabilir kullanım için aylık servis bedeli 50 TL olup, 31 Aralık 2023 tarihine kadar servis bedeli olmadan Superbox ürününü dilediğiniz yerde kolayca kullanabilirsiniz.