banner564

Ben işime bakarım

  Cihangir 3, G. Birliği ise 4 haftadır galip gelemiyordu. Cihangir kazanarak taraftarlarını sevindirmek ve ilerleyen haftalardaki maçlara daha rahat çıkmak istiyordu.

  G. Birliği için ise bu maç çok fazla önem taşıyordu. Mutlak kazanmak veya en azından berabere kalmak istiyordu. 
  Maç sonunda istediğine ulaşan takım ev sahibi Cihangir oldu. Bu galibiyetle takım olarak da moral buldular.
  Maçın ilk yarısında pozisyon bulmalarına rağmen istedikleri golü bulamadılar. Buna karşın kendi kalesinde golü de görerek devreyi geride tamamladı. Fırat’ın uzaktan denediği şutlarla gol aradılar. Attıkları 1 gol de tartışılmasına rağmen ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.
  Sadece 1 yabancı ile maça çıktılar. Teknik adamın yedek kulübesinin iyi olmaması nedeniyle hamle yapma şansıda çok azdı. Kulübede hamle yapabileceği tek isim olarak Ertan vardı. 
  Musa çok istekli ama bu isteği zaman zaman kendi oyununa kötü yönde etki ediyor. Maç boyunca iyi işler yapmasına rağmen biraz daha kollektif oynaması onu çok daha yukarılara taşıyacak. Kaçırdığı gol de onun kendine çok fazla güvenmesindendi.
  Henry çabalarına rağmen ilk yarıda gol atamamasına rağmen ikinci yarıda 2 gol birden atarak takımını galibiyete taşıdı. 
  Cihangir ikinci yarıda ben kazanayım beni diğer maçlar ilgilendirmez diyerek daha iyi oynamaya başladı. Rakip kalecinin hatasını da affetmeyerek skorda dengeyi sağladıktan sonra öne de geçerek son dakikalarda pozisyonlar verse de kazanmasını bildi.    
  G. Birliği artık puan kaybı yaşamak istemiyor. Çünkü rakiplerinin üst üste aldığı galibiyetlerden sonra kendini bir anda son sıralarda buldu.
  Cihangir karşısında ilk yarıda rakibinin de hedefsiz kalmasının verdiği isteksizlikle biraz daha iyi oynayarak öne geçmesini de bildi. Ancak ne ilk yarıda ne de ikinci yarıda ikinci golü bulup rahatlayamadı.
  Bunu yapamazken kalesinde de 2 gol görerek maçtan puansız ayrıldı. İlk yarıdaki istekli oyununu ikinci yarıda sürdüremedi. Yabancı oyuncu Gumman Lehra’nın altı pas içerisinden atamadığı gol onların maçtan puansız ayrılmasına neden oldu diyebiliriz. Böyle bir gol kaçırırsanız karşılığı kazanmanız zor olur.
  Tacettin golü atmasına rağmen takımını rahatlatacak golü Gumman Lehran gibi o da atamadı. İkinci yarıda defanstaki hataları çok daha fazla oldu. Kaleci Tolga’nın tutamadığı top onlara pahalıya mal oldu. 
  Kazanamamanın verdiği moralsizlik onların maçlardaki en büyük dezavantajı olarak görüldü. Yine de kendi evinde rakipleri ile oynayacağı maçları kazanırsa en azından play-aut oynama şansını yakalayabilir.   

YORUM EKLE

banner608

banner473