banner564

Binatlı affetmedi

 Ateş hattının aktörlerinden Esentepe ve Binatlı, Erdal Barut Stadyum’unda karşılaştı. Haftaya 7 puanla başlayan Esentepe, mutlak galibiyet parolasıyla karşılaşmaya çıktı. 
Maçın başında penaltıdan yararlanamayan ev sahibi, geriye düşmesine rağmen beraberliği yakaladı. İkinci yarı rakibinin 10 kişi kalmasını da avantaja çevirmedi. Sonrasında bir kez daha geriye düştü ve yine penaltı ile puan alma şansı eline geldi. Ancak bir kez daha başarılı olamayarak bugünkü karşılaşmadan yenilgiyle ayrılmayı hak etti. 
Esentepe bu önemli karşılaşmada bire bir rakibine karşı aldığı mağlubiyetle büyük bir yara aldı ve rakibiyle arasındaki puan farkı 6’ya çıktı. Esentepe adına günün en büyük hayal kırıklığı kaçırdığı penaltı ve net pozisyonlarda Sane’ydi. 
Binatlı ise birçok sıkıntı ve eksik oyuncuya rağmen sahadan çok değerli bir 3 puan almayı başardı. Yaklaşık 45 dakika 10 kişi oynayan konuk ekip, sahada varını yoğunu ortaya koydu ve Burak gibi bir liderin etrafında sonuna kadar hak edilen galibiyete imza attı. Son haftalarda yaşadıkları düşüşten sonra böyle bir galibiyete ihtiyacı olan Güzelyurt temsilcisi gelecek haftalar öncesinde derin bir nefes almış oldu. 
Orta hakem Kerem Eran vasat bir yönetim gösterdi. İlk penaltı pozisyonunda faule karar verdi ancak yan hakem Sertan Alkın’ın onu uyarmasıyla penaltı noktasını gösterdi. Pozisyonu sonrasında izledim. Çok dışarda yapılan bir müdahale yardımcı hakemin yanlış yönlendirmesiyle maçın kaderini etkileyecek bir karar olarak karşımıza çıktı.

YORUM EKLE

banner471

banner473