banner564

Binatlı alabora 

 Kadro anlamında sıkıntılı sürece giren Binatlı takımında kötü sonuçlar devam ediyor. Sakatlıkların artması yanında Offor’un gidişi sonrası kara bulutların döndüğü Binatlı, Lefke mağlubiyetinden sonra dün Gönyeli ye de mağlup oldu.Böylece Binatlı’da kötü gidiş devam etmiş oldu. 

Gönyeli’de geçen hafta Ocak deplasmanında alınan galibiyet sonrası dün Binatlı karşısında alınan galibiyetle beraber ne kadar da takımda maddi sıkıntı olsa da takımın iyi sonuçlar alması, yönetiminde elini hızlandırması gerektiğini anlamasına yardımcı olacaktır. Oyuna dün rakibi Binatlı karşısında iyi başlayan Gönyeli, hemen oyunun başında öne geçerken oyunun da geneline hakim olarak galibiyetle kritik bir haftayı geride bırakmış oldu. Yabancı oyuncularının performans olarak iyi ve diri günlerinde oluşu sıkıntılı rakipleri karşısında iyi ve anlamlı bir galibiyet getirirken, peş peşe ikinci galibiyeti alarak Lefke deplasmanı öncesi haftayı tamamlamış oldu. 
Binatlı kalan dört haftada bire bir rakipleri ile oynayacağı maçları iyi sonuçlarla kapamak zorundadır. Devre arası yapacağı takviyelerle sıkıntılı noktadan kurtulma planı olan Binatlı’nın, devre öncesi son 4 maçı oldukça kritiktir. 
Önümüzdeki hafta kaptan Ayhan ile birlikte Mehmet Neşe’nin dönecek olması kadroyu daha iyi noktaya getirecek. Bu durum Teknik Heyetin yüzünü güldürse de Binatlı takımının ciddi anlamda sıkıntılı süreçte olduğu gün gibi ortadadır.
Gönyeli, dün aldığı galibiyet sonrası yeniden ligin başındaki konumuna dönmek adına adım atsa da, maddi olarak takımın yaşadığı sıkıntıyı bir an önce ortadan kaldırmak zorundalar.

YORUM EKLE

banner471

banner474