banner564

Bırakmasını bilmek gerekiyor

 Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlık dönemine son veren Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu. 20 yıldan bu yana kulübü yöneten Aziz Yıldırım çıktığı son yarışı böylece kaybetmiş oldu.
Seçimle gelenin seçimle gideceğini bilmesi gerekir. Bu kulüp başkanlığında da böyledir, belediye başkanlığında, parti başkanlığında hatta ülkenin başkanlık makamında da.
Dün, Aziz Yıldırım gitti, şimdi sıra 24 Haziran’da. Hem KKTC’de hem TC’de son derece önemli seçimler var ve bazı isimler 24 Haziran’dan sonra olmayacaklar başkan makamlarında.
Bugün KKTC’de bazı belediyelerde önemli işler başarmış başkanlarımız var. Ama artık bir yorgunluk dönemine girdiklerinin farkında bile değiller. İşte onlar içinde örnek olmalı Aziz Yıldırım’ın dün yaşadıkları.
24 Haziran’a sadece 20 gün kalmış iken bu başkanlarımıza bunu hatırlatmak istedim. Neticede siyasete girmek kadar çıkmakta önemli. Ve elbette nasıl çıkığınız da önemli. Çünkü çoğu zaman zirvede bırakmayı bilemiyoruz.
Hala daha cumhurbaşkanlığı adayı olmak isteyen eski siyasetçilere de bir çift sözümüz var. Değişime artık bu toplum bir kere inandı. O yüzden emekliliğin tadını çıkarmaya bakın ve bu işleri artık yeni isimlere bırakın. 
 
 Güle güle Saffet Amca
40 yıllık yaşantımın son 20 yılında hep vardır Saffet Soykal. Kanal T’de çok uzun zaman omuz omuza çalıştık. Sabahları kahvemizi birlikte içerdik, bayramda elini öpmeye giderdik. 
Zaman zaman kanalda kendisine muziplik yapıp cep telefonunu yayında çaldırır, yayında sinirlenmesini sağlardık. Bir gün bu hallerini toplayıp İHA’ya bir klip hazırlayıp gönderdim. O görüntüler tüm Türkiye kanallarının ilgisini çekmiş ana haber bültenlerine konu olmuştu. 
Sonrasında Beyaz Şov olmak üzere birçok davet geldi Saffet Amca’ya. Ünü her yere yayıldı. Renkli, bilgili vatansever bir ağabey bir yol gösterici oldu bizlere. Mekanı cennet olsun.. 

 Yeni bir dönem
Yayıncılıkta 21. yaşını kutlayan Genç TV geçen gece görkemli bir törenle hem yeni yaşını kutladı hem de yayıncılıkta yeni bir başlangıcın öncülüğünü başlattı.
Önce Hilmi sonra Tekin ve en sonda da Ertan Birinci çıktı sahneye.  Birbirlerine takımları bir yana geceye Türkiye’nin en ünlü isimlerin çıkartma yapması ayrıca bir güzellik kattı.
Ödül alanlar kadar ödül verenlerde son derece önemliydi. Gerçekten de tüm ödül alanları tebrik etmek gerekiyor. Gecenin önemli noktalarından bir tanesi de Cumhurbaşkanı Akıncı’dan sonra sahneye ödül vermek için davet edilen Ana muhalefet lideri Özgürgün’ün konuşma yapmama nezaketini göstermesi ve Akıncı’nın Kıbrıs Türk toplumun lideri olarak konuştuğu vurgusunu yapması son derece önemliydi. 
Neticede geçmiş yıllardaki gibi güzel bir gece yaşattı bize Genç TV. Rekabet her zaman kaliteyi getirir. Genç TV’nin gecesi sonrası kalite çıtası bir kat daha yukarı çıkmış oldu. Nice güzel senelere sevgili Ertan Birinci ve tüm Genç TV ailesi… 

MESAJLAR

Tahsin ERTUĞRULOĞLU: Hadi gözünüz aydın, Aziz Yıldırım gitti ve Ali Koç geldi. Artık Kadıköy’de ki maçlara yeniden gidip maçları gönül rahatlığı ile izleyebilirsiniz. 

Serdar DENKTAŞ: Yerel seçimler için propaganda dönemi bugün başladığına göre gözler şimdi sizin üzerinizde. Zira seçim tecrübesi bakımından en kıdemli başkan sizsiniz. 

Kudret ÖZERSAY: Bir yıl önce rafta duran yağların fiyatlarına bakıp aradaki farkı sosyal medyadan paylaşmışsınız. Biz size farklı bir örnek verelim. 7 Ocak’ta 41 lira olan köpek maması bugün 56 lira oldu. 

Ersin TATAR: Hayat inanılmaz bir şekilde pahalandı. Ancak DPÖ rakamlarına bakınca bunu pek göremiyoruz. Neden acaba? Özellikle marketlerdeki fiyat artışlarına bir bakın deriz. 

Gencay EROĞLU: Resmi kampanya sürecinin bugün başlaması ile birlikte bazı güzel sürprizleriniz olacakmış Lefkoşalı’lara. Neyse son 20 güne girildiğine göre kolaylıklar diliyoruz. 

Teberrüken ULUÇAY: Düzenli diyet ve spor sonrası tüm fazla kilolardan kurtulmuşsunuz. Hatta fazla bile kilo vermişsiniz. Bu arada basın ve meclis bu hafta ikinci kez karşı karşıya gelecekmiş.  

Tufan ERHÜRMAN: Yoğun bir tempoda çalışırken ara sıra küçük kaçamaklar için Lefkoşa’daki nargile kafelere gitmeye başlamışsınız. Bu arada Kıbrıs Tütün fabrikaları yakında nargile tütünü üretmeye başlayacakmış. 

Ömer DALGAKIRAN: Ayorgili’lere verdiğiniz bir hafta boyunca kebap şenliği olacak yönündeki vaadiniz bölgede sevinçle karşılandı. Hatta hafta sonu Ayorgi’de mangallar iki gün boyunca yandı. 

Hande TİBUK:  20 yıllık Aziz Başkan devrinin Fenerbahçe’de sonlanması ve Ali Koç’un başkanlığa seçilmesine siz ne diyorsunuz? Bu arada siz oyunuzu kimden yana kullandınız? 

İsmail ARTER: Gazimağusa’yı resmen bayraklarla donatmışsınız. Kafamızı hangi binaya cevirsek sizin resmini görüyoruz resmen. Şimdiden başkanlığınız hayırlı ve uğurlu olsun. 

Polat ALEPER: Çok yakın dostunuz Fenerbahçe’nin yeni yönetim kuruluna seçildiğine göre artık sizde hafta sonu Kadıköy’e maç görmeye gidersiniz değil mi?  

Aybars KARAATMACA: İstanbul-Kıbrıs arası gelip gitmeye devam ediyormuşsunuz. Bu arada yeni bazı işler içinde yeni projeler geliştiriyormuşsunuz. Hadi bakalım kolay gelsin. 

Ömer Şan OŞAN: Fuarda açtığınız stant büyük ilgi görmüş. Özellikle çocuklara yönelik boyama etkinliği fuara ayrı bir renk getirmiş. Tekrardan tebrik ediyoruz ve başarılar diliyoruz. 

Fuat NAMSOY: Seçimlere 20 gün kala özellikle kırsal kesimden gelen güzel haberler sonrası moraliniz iyice tavan yapmış. Eski bir siyasetçi olarak siz bu durumlar zaten çok iyi bilirsiniz değil mi? 

Akın AKTUNÇ: Dün hem ev gezmesi yapıyormuşsunuz hem de elinizdeki telefondan Fener’e kimin başkan olacağını takip ediyormuşsunuz. Acı ama gerçek, Ali Koç Başkan Fener Şampiyon. 

POLEMİX
“2012 yılında korunmaya muhtaç bölge ilan edilerek Turizm Bakanlığı’na devredilen Girne Antik Limanı devralmak istiyoruz, bu konuda her türlü girişimi yapacağız. 2014 yılında Temmuz ayında göreve geldikten sonra Antik Limanda yaşanan sorunların giderilmesi için Girne Belediyesi’ne devredilmesi için girişim başlattık ama henüz bir sonuç alamadık”
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü

YORUM EKLE

banner471

banner474