banner564

Bitse de gitsek

 Hafta içinde Hasan Topaloğlu ile yollarını ayırıp Ahmet Dedekorkut ile anlaşan Türk Ocağı, bölge derbisinde Merit Alsancak Yeşilova’yı konuk etti. 

Türk Ocağı galip gelip rahatlama, Merit Alsancak Yeşilova ise 2. devredeki çıkısını sürdürüp üst sıralara tırmanma amacıyla karşılaşmaya çıktı. İlk 45 dakikalık bölümde iki takımda pozisyon bulmakta zorlanırken, Türk Ocağı birkaç pozisyondan yararlanamadı. 
Merit Alsancak Yeşilova ise ilk yarıda kaleyi bulan tek şutunda golu bularak 2. yarı için avantajı ele geçirmişti. Bu zorlu müsabakanın ilk devresinde özellikle Merit Alsancak Yeşilova beni hayal kırıklığına uğrattı. Ne istediği pas oyununu sahaya yansıttı ne de  en etkili bölgeleri olan kanatları efektif şekilde kullanabildi. 
Ev sahibi ise daha çok çabuk oynayıp sonuca gitmeye çalışırken onlarda hedeflediği yaratıcılığı sahaya yansıtamadı. İkinci yarıya adeta beraberlik goluyle başlayan Türk Ocağı, beraberlik golünden sonra daha güvenli oynamaya başladı, pas trafiği daha sağlıklı ilerlemeye başladı ama son hareketlerde beklenen başarı gelmeyince öne geçemedi. 
Maçın dengeye gelmesinden sonra ilk yarı sahada hiç gözükmeyen Billy ve sağ kanadı iyi kullanamayan Ulaş’ın yerine iki değişikliğe giden Toygar hoca, bu değişikliklerden de beklediği verimi alamadı. Sadece Makoun’un vasatın üstüne çıktığı Merit Alsancak Yeşilova’da, İlyas’ın çok pas hatası yaptığını gözlemledim. Türk Ocağı ise böyle yakaladığı bir rakibini yenmeliydi. Ev sahibi de bulduğu golden sonra 10 dakika iyi bir oyun oynadı ancak geriye kalan bölümde ise anlamsız bir şekilde geriye çekilip gol aramayı bir kenara bıraktı. 
Özetlemek gerekirse her iki takımda beklentilerin altında kaldı ve hak ettikleri 1’er puanı hanelerine yazdırdılar. Karşılaşmanın orta hakemi Evren Karademir iyi bir maç yönetti. 

YORUM EKLE

banner471

banner473