banner564

Burak-Kasım-Yılmaz ortaklığı

 Dün Güzelyurt’ta oynanan maça, Lefke galibiyetin morali ile T.Ocağı ise kaybetmenin moralsizliğiyle çıktı.
  Lefke kazanıp rakibinin de üzerine çıkmak, T.Ocağı da hafta sonunda aldığı mağlubiyeti unutturmak istiyordu.
  Lefke rakibine oranla maçın başlarında daha etkisizdi. Ancak ilerleyen dakikalarda oyun üstünlüğünü ele alarak özellikle ilerideki Burak ve Kasım ile pozisyonlar bulmaya baladılar. Atılan ilk 2 golde son haftaların başarılı adamlarından Yılmaz’ın sol taraftaki başarılı oyunu ve asistleri de gözden kaçmadı. Burak aynı şekilde 2 gol tarak takımını moral olarak da üst seviyeye taşıdı. 
  Defansta Aykut ve Rahmi, rakiplerinin cılız da olsa gelişen ataklarında onlara şans tanımadılar. Allen orta alanda hiçbir atağın gelişmesine şans tanımadı, Kasım ve Burak iyi ve istekli oldukları zaman neler yapabileceklerini gösterdiler. 
  Lefke rakibinin yaptığı tüm hataları neredeyse affetmedi. Kasım’ın ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağını da düşünürsek Lefke’nin gol yollarında daha etkili olacağını söyleyebiliriz.
   Bu galibiyet Lefke için çok önemli ve değerli olsa da bu galibiyete aldanmamaları gerekir. Çünkü dün karşılarında onları zorlayacak bir takım yoktu.
  T.Ocağı arka arkaya aldığı 3 galibiyetle dikkat çekmişti. Son maçta kendi evindeki Baf Ülkü Yurdu mağlubiyeti ile tekrar eski sıkıntılarına dönmüştü. Lefke karşısında alacağı galibiyetle tekrar çıkış yakalamak istiyordu.
  Maça iyi başlamalarına rağmen dakikalar ilerledikçe oyun olarak çok geriye düşmeye başladılar. Bununla birlikte inanılmaz hatalar da yaptılar. Orta alanda rakiplerinin geçişine çok kolaylıklar sağladılar.
  Yedikleri ilk 2 gol birbirinin kopyası gibiydi. Kanatlardan Yılmaz ve Candy’nin taşıdıkları toplara hiç önlem alamadılar. Defansta çok dağınık, orta alanda çok kötü oynadılar. İlerdeki arkadaşlarına neredeyse tek pozisyon dahi hazırlayamadılar.
  Michel’in de ilk yarı sonunda oyundan çıkması ile bu bölgede hiç etkili olamadılar. İkinci yarıda yapılan bu hatalara kalecinin de hataları eklenince farklı mağlubiyetten kurtulamadılar. İlerideki Eneramo maç boyunca sahada sadece sayısal olarak takımına katkı koydu. Fazla kiloları olan bir futbolcu.
 Kasım ve Burak’ın yaptıkları verkaçlara hiç müdahaleleri olmadı. Bunların neredeyse hepsi de golle sonuçlandı.
  Yedikleri 3’üncü golden sonra oyundan tamamen düştüler. Mental olarak da tamamen yok oldular. Bir takım mağlup olabilir ancak bu kadar kötü mücadele etmek ve kötü oynamak olamaz. Toparlanmazlar ve bu oyunlarını devam ettirirlerse onları zor günler bekliyor.
YORUM EKLE

banner608

banner473