banner564

Çıkış devam ediyor.

  Son haftaların başarılı iki takımının soğuk havadaki mücadelesinden istediğini alarak ayrılan taraf T. Ocağı oldu. Binatlı ise özellikle ikinci yarıda kötü bir oyun ortaya koydu ve mağlup olmaktan kurtulamadı.
  Binatlı, Çetinkaya deplasmanından farklı bir galibiyetle döndükten sonra T. Ocağı maçını da kazanıp çıkışını sürdürmek istedi. Maça da en iyi kadrosu ile çıkmıştı. Kendilerinden çok şeyler beklenen Burak, Offor ve Israel neredeyse kendilerini inkar ettiler. 
  Binatlı’yı gol yollarına taşıyacak, gol yollarındaki adamlara pozisyonlar taşıyacak olan Burak, sahada hiç yoktu. Offor fazla top alamadı, aldıklarını da ayağında çok tutarak ezdi.
  İlk yarıdaki kötü oyununu ikinci yarıda düzeltir ve gol bulur diye beklerken daha da kötü oynamaya başladılar. H. Taşçı’nın sakatlık yoksa değişikliği olmayabilirdi. O dakikadan sonra arka arkaya 2 gol yediler. İlk golde rakip oyuncuya ceza alanı içinde topla bu kadar oynamasına müsaade ederseniz sonu böyle olur.
    Mutlak galibiyet isteyen bir takım maç boyunca rakip kaleye sadece tek şut atarsa maçı kazanması da imkansız olur. Geliştirilen, daha doğrusu geliştirilmek istenen ataklarda rakip ceza alanında hiç çoğalamadılar. Rakip defansı fazla rahatsız edecek, onları zora sokacak pozisyonlar yaratamadılar. 
  Sami’nin sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalmasından sonra 3 değişiklik de yapıldığı için son 20 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldılar.  Bu dakikadan sonra da rakiplerini hiç zorlayamadılar.
  Maçları kazanmak istemek başka sahada gerekenleri yapabilmek başka bir şeydir. Binatlı bu maçta istenilen hiçbir şeyi yapmayarak mağlubiyeti hak eden taraf oldu.
  T. Ocağı bir hafta önce Lefke deplasmanındaki oyununu Binatlı karşısında da uygulayarak zor geçmesi beklenen 2 deplasmanı kayıpsız geçti. Rakiplerini özellikle ilk yarıda adeta uyutarak ikinci yarıda ise arka arkaya goller bularak maçları kazanıyor. Lefke deplasmanında 10 dakikada 2 gol bulmuşlardı. Binatlı karşısında2 dakikada 2 gol bularak maçı o dakikalarda koparmış oldular.
  İlk yarıda rakiplerine göre daha iyiydiler. Pozisyonlar arayan, 2 topları direkten dönen yine onlardı. İkinci yarıda günün başarılı adamlarından A. Coşkun bu maçta sadece attığı golle galibiyette önemli rol oynamakla kalmadı, rakibinin etkili adamı Burak’ı da etkisiz hale getirdi.
  Aynı şekilde Tonbara’nın da son 2 goldeki payı çoktu. Oyuna katkısını artırdığı zaman çok tehlikeli bir oyuncu. Boş alanlarda çok etkili oluyor. Bencil olmaması da onun en önemli yanı. Akanda fiziğini çok iyi kullanan bir oyuncu ve kaleye şut atmaktan da korkmuyor. Takımına katkısı son haftalarda çok fazla.  Defansta Turgut her hafta daha iyi ve risksiz oynayarak takımını zora sokmuyor.
  T. Ocağı sabırlı ve sakin oynayarak istediği sonuçları almaya ve çıkışını sürdürmeye devam ediyor. 

YORUM EKLE

banner471

banner474