banner564

Daha fazla isteyince

 On dördüncü haftanın açılış maçın yanında yılın son derbisinde buluşan Çetinkaya ve Yenicami takımlarının mücadelesinde gülen taraf Çetinkaya oldu. İki takımda da 11 anlamında önemli eksiklerin olduğu karşılaşmada özellikle maçın ikinci devresindeki oyunu isteme arzusu yanında kazanma adına her şeyi yapan Çetinkaya, rakibini açılış gecesinde mağlup eden taraf oldu.
Her ne kadar Çetinkaya’nın ikinci yarıda ki etkili oyunu kazanmaya yeterli olduysa, Yenicami takımında John Ebuka’nın bencil ve sorumsuz davranışları lider Yenicami adına sonucu kaçınılmaz yaptı. 3’e 1 gidilen 3 pozisyonda Ebuka’nın bencilce davranışı sonucu etkilerken, bu pozisyonlarda Cenk’in kalesindeki güven verişi Çetinkaya’yı ayakta tutmaya fazlası ile yeterli oldu. 
Çetinkaya maç öncesi kenetlenme ve takım olma adına attığı adımın karşılığını özellikle maçın ikinci yarısında kazanma hırsı ve oyunu rakibine göre daha fazla istemesi kendileri adına önemli bir derbiyi galibiyetle kapamalarına vesile oldu. Haftalardır iyi oynayan Faye ve Ugo ikilisi ile birlikte Ömer’in kaliteli oyun anlayışının ön plana çıktığı gecede genç Batuhan’ın kalelerinde gördükleri ilk gol dışında hatasız oyun anlayışı Çetinkaya’nın gece adına enleriydi. 
Yenicami’de ilk bölümdeki etkili ve istekli oyun anlayışı buldukları golden sonra devam etmeyişine John’un anlamsız halleri de eklenince maçı kazanmaları da imkansız hale geldi. Kenneth’in cezası, Farouk’un ikinci devrede oyunda olmayışı hareketsiz bir ikinci devre geçirmelerine sebep oldu.

Işıklar yoldaşın olsun KOCA ADAM
Ve yazmakta bile zorlandığım Raif Özgüren ile ilgili satırlar. Amansız ve zamansız ayrılışı ile birlikte Çetinkaya – Yenicami derbisinde herkesin tek yürek olduğu isim Raif Özgüren. Açılan pankart yanında, klasik köşesine bırakılan tabure ve resimleri ile birlikte karanfiller, maç öncesi ailesinin de yer aldığı toplu fotoğraf çekimi maç öncesi duygusal anlar yaşamamıza sebep oldu. 
Efsane ile ilgili yazdığı şiirin maç öncesi ve devre arası okunduğu gecede anılan Raif Özgüren şüphesiz herkese zor anlar yaşattı. Ustam, Abim, meslekteki yol gösterenim. Işıklar içinde uyu KOCA ADAM. SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ USTA… 

YORUM EKLE

banner471

banner474