banner564

Daha fazla isteyince 

 Yılın ilk derbisi DTB-TOL arasında oynanırken maçı kazanan taraf DTB oldu. Maçı kazanan Doğan Türk Birliği hem 3 puanın sahibi oldu; hem de ilk yarı rakibine kaybettiği maçın rövanşını almış oldu. 

Barin Eko ve Okafor transferleri ile kadroyu daha kaliteli ve daha iyi noktaya getiren Doğan Türk Birliği lige de derbi galibiyeti ile başlayarak planladığı iyi sürece başlamış oldu. Türk Ocağı’nın oyunu isteme yada maçı kazanma adına hiçbirşey yapmayışı hem rakibinin işini kolaylaştırdı; hemde kazanılması zor maçı daha zor hale getirdi. 
Hücüm elemanlarının hiç bir varlık gösteremeyişi yanında üretken olamayışları Türk Ocağı’nın sıkıntılı geceyi yaşamasına sebep oldu. Buna karşılık rakibi karşısında alanı iyi kullanan Doğan Türk Birliği’nin rakibi üzerine korkusuzca gidişleri sonucu da almalarına yardımcı oldu.
Okafor ve Barin Eko  transferleri Doğan Türk Birliği ne ilaç gibi gelmiş. O savaşan golü koklayıp isteyen görüntüsünü uzun süre bulamayan Doğan Türk Birliği bu iki oyuncunun transferleri ile o sorunu da çözmüş oldu. 
Doksan dakikalık oyunda daha fazla isteyip daha fazla kazanma hırsı ile oynayan Doğan Türk Birliği haklı bir galibiyeti elde etmiş oldu. Ligin ilk devresine sıkıntılı başlayıp zor sürece giren Doğan Türk Birliği dün akşam aldığı galibiyetle ligin ikinci devresine keyifli başlangıç yapmış oldu. 

YORUM EKLE

banner471

banner474