banner564

Daha iyisi gerekiyor

 Geride kalan iki hafta veya ligin ikinci devresine galibiyetle başlayan Yenicami. Önce Binatlı, dün ise Gönyeli’yi mağlup eden Yenicami, iki haftada 6 puanla ligin ikinci devresine iyi giriş yapmış oldu. 

Geçen hafta oyunun son bölümünü Binatlı karşısında sıkıntılı geçiren Yenicami, dün aynı tabloyu Gönyeli karşısında yine yaşamış oldu. Rakibi ilk bölümde baskı ve pozisyon ile yıldırmayı planlayan Yenicami, bu planı geride kalan iki haftada yerine getiremese de, aldığı galibiyetlerle en azından kayıp yaşamayarak yoluna devam etmiş oldu. Savunmayı dün daha iyi ve diri noktaya getiren Yenicami, rakibine yine pozisyon verse de, kritik anlarda bulduğu goller sonrası maçı kazanan taraf oldu. 
Gönyeli’nin oyuna daha etkili ve istekli başladığı günde rakibine göre girdiği daha net ve birçok pozisyonu harcaması maçın sonucunu kendileri adına kaçınılmaz yaptı. Fikret, Sabri, Raif ve Okoli’nin birçok pozisyonda gerekeni yapamamaları yada son vuruşları golle sonuçlandıramayışları, en azından hak ettikleri bir puanı almalarına engel oldu. 
Yenicami oyun anlamında daha iyi olmak zorundadır. Sıkıntı ve stres yaşamak istemiyorsa iyi futbolu baskı ile birlikte yerine getirip yoluna rahat devam etmesi gerekir. Önce Binatlı dün ise Gönyeli ile son dakikaya kadar baskıyı hisseden Yenicami, tedbir almaması durumunda sıkıntılı süreci çok kısa süre sonra yaşar diye düşünüyorum. 
Ünal’ın artık maçın neredeyse bittiği anda rakibine yaptığı gereksiz hareketi de takım içinde sorgulaması gerekiyor. İyi oynamadığı günü galibiyetle kapatan Yenicami, daha iyi olmak için bir an önce çalışma başlatmalıdır. 

YORUM EKLE

banner471

banner474