banner564

Daha kolay olamazdı

 Sezonun ilk yarısında istedikleri sonuçları alamayan iki takımın ikinci yarıdaki ilk maçında istediğini alan takım G. Gücü oldu.

  G. Birliği ise bu devreye çok farklı bir mağlubiyetle başlarken gelecek haftalar adına da takım olarak da iyi sinyaller vermediler. 
  G. Gücü’nden Boateng maçın ilk yarısında tek başına G. Birliği’ni bitiren adam oldu diyebiliriz. Maçta 2 gol ve 3 asist yaparken 2 topu da direkten döndü. Oyundan çıkmasa gol sayısını da artırabilirdi. Özgür de 3 gol atarak takımının diğer bir yıldızı oldu. 
  Rakip takım defansını özellikle kanatlardan getirdikleri toplarla adeta ezen bir G. Gücü vardı. Rakiplerinin onları neredeyse hiç zorlamaması da onların gol pozisyonlarına girmelerini daha da kolaylaştırdı. G. Gücü’nde belki de birçok takımda olmayan bir ofansif hattı var.
 Kolay kazandıkları bir maça rağmen hiç de egoist oynamadılar. Yakaladıkları her pozisyonda golü ben atayım demediler, en müsait pozisyondaki arkadaşlarını aramaları da onların en büyük artıları oldu.   
  Yine de bu maçta yakaladıkları skora aldanmamalıdırlar. Çünkü diğer rakipleri bu maçtaki rakipleri kadar etkisiz değildir.
  G. Birliği ilk yarıdaki başarısız durumunu bu devrede daha iyiyi çekmek için özellikle yabancılarında değişikliğe giderken yerli birkaç oyuncuyu da takıma kattı.
  Maçta öne geçebilecek pozisyonu da buldular. Ancak Sinan zor olanı yaparak takımını öne geçiremedi. Bu dakikadan sonra da oyun tamamen G. Gücü’nün kontrolüne geçti. 
  Rakibinin özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklara hiç önlem alamadılar. Orta alandan gelen rakiplerine çok kolay geçişler tanıdılar. Defansta inanılmaz hatalar yaparak daha devre bitmeden 3 farklı geriye düştüler. Yani maç daha ilk 45 dakikanın sonunda bitmişti.
  Yabancı oyuncuları da takıma ilaç olabilecek oyuncular değildi. Takım olarak maçta hiç olumlu sinyaller vermediler. G. Gücü’nün skor rahatlığı ile oyundan aldığı oyunculardan sonra biraz da geriye çekilmesi ile 2 gol buldular.
  Takım olarak en kısa sürede toparlanmaları gerekir. Yoksa bu oyunla kötü rüyayı görebilirler.   

YORUM EKLE

banner471

banner474