banner564

Doğan artık ortak

Yenilenen kadrosuyla ligin 2. yarısına giriş yapan Binatlı, geçtiğimiz hafta Yenicami’ye karşı oynadığı güzel futbolla ümit vaat etmişti. 

Doğan Türk Birliği ise Okafor ve Eko gibi ligimizi bilen iki yıldız oyuncuyu kadrosuna katarak ve Leymosun derbisindeki net galibiyetin moraliyle bu maça çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında hemen hemen hiç pozisyon yoktu. İki takım attıkları birer gol dışında pozisyon bulamazken daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarının ardından DTB’de kilidi açan Raheem bir anlamda takımına nefes aldırdı.
Sonrasında ise DTB farkı arttıracak pozisyonlar da buldu ancak değerlendirmedi. DTB 3. golu bulamadıktan sonra Binatlı da oyuna denge getirecek ataklar geliştirdi ancak onlarda bu fırsatları kaçırdı. Doğan’ın attığı 3. golle oyun koptu.
Genel olarak değerlendirmek gerekirse zor bir fikstürden geçen Binatlı, kaliteli kadrosu ile uyumu yakaladığı anda ligde kalması kuvvetle muhtemeldir. Doğan Türk Birliği ise MTG’nin mağlubiyetinden sonra bu yarışta varım teriminden artık bu yarışın en güçlü adaylarından biriyim mesajını net olarak verdi. Tüm maçlarını kazandığı takdirde Doğan şampiyon olacak konuma gelmiştir. İlk üç haftada alınan mağlubiyetlerden sonra takımın ayağa kalkması ve bu derece yarışa ortak olması onlar açısından çok önemlidir.
Karşılaşmanın orta hakemi Ali Özer birkaç pozisyon dışında iyi bir maç yönetti diyebilirim. 

YORUM EKLE

banner471

banner474