banner564

Doğru sayısı daha fazla

 Cumartesi maç fazlası ile liderliği rakibi Mağusa Türk Gücü’ne devreden Yenicami dün Lefke karşısında net skorla kazanarak yeniden liderlik koltuğunun sahibi oldu. 

İlk 30 dakikalık bölümde rakibi karşısında istediğini yapamayan ve oyundan kopuk olan Yenicami, sonraki dönemde daha iyi mücadele ederek maçı 0-3 kazanarak şampiyonluk yolunda zor bir maçı geride bırakmış oldu. 
Lefke’nin önce durdurup sonrasında gol bulma düşüncesi maç içinde olmayınca Hascan’ın gelen kolay golü sonrası oyunu daha fazla açma ve pozisyon bulma düşüncesine giren Lefke adına maçın sonunda skor kaçınılmaz oldu. 
Yenicami’nin ikinci devrede erken bölümde bulduğu iki gol sonrası kontrol ve oyun anlayışını eline alması zor görünen maçı da kolay kazanmasına neden oldu. Maçın Güzelyurt’da olması lider Yenicami adına avantaj olarak görülse de Lefke’de Yakup’un olmayışı ve hafta arası futsal’da sıkıntıya düşen genç isimlerden verim alamayışları maçı da kazanma yada maça ortak olmalarına ciddi engel oldu. 
Yenicami’de Farouk’un cezalı Tansel’in ise sıkıntılı olması maçın içerisinde sıkıntı olmasa bile son haftalarda takıma oldukça fayda sağlayan Hascan, dün yine takımı adına iyi bir günü geride bıraktı. 
Yenicami, günün sonunda zor ve keskin bir virajı geride bırakarak yoluna emin adımlarla devam ederken, Doğan Tük Birliği maçı öncesi şampiyonluk yarışında önemli bir virajı daha kayıpsız geçmiş oldu. 

YORUM EKLE

banner608

banner473