banner564

Esentepe uyudu

 Ligin ikinci devresine bakıldığında tehlikeli noktada bulunan Esentepe, aldığı sonuçlarla lige tutunma adına ümit yeşertse de son iki haftada aldığı mağlubiyetler yanında, kalesinde de 10 gol görerek ciddi düşüşle baş başa kalan taraf oldu. 

Geçen hafta Merit Alsancak Yeşilova’ya 1-6, dün ise Çetinkaya’ya 4-2 mağlup olan Esentepe kısa süreli yakaladığı süreci adeta yerle bir etmiş oldu. Dün Çetinkaya’da önemli eksikler olmasına rağmen Derviş Kolcu’nun sahaya sürdüğü oyuncu grubunun özellikle ikinci devredeki oyun anlayışı sonucu daha güzel bir karşılaşma izlememiz yanında maçında kazananı Çetinkaya oldu. Mete, Burak, Hakan’ın olmayışı en azından ideal 11’den çıkmasına yol açsa da sahaya sürülen 11’in özellikle ikinci yarıdaki hatasız oyunları maçın alınmasına fazlası ile yeterli oldu. 
Esentepe’nin geçmiş haftalardaki inatçı ve istekli futbolundan dünkü karşılaşmada uzak kalışı kendileri adına sonucu kaçınılmaz yaparken, son bölümdeki biraz kımıldanma hisleri ve arzuları ise geç kalınmış bir süreç olarak yirmi altıncı haftada geride kaldı. Geçen haftaki farklı mağlubiyetin yaralarını Teknik Adam Hüseyin Çağer, sardıklarını belirtse de, eksik Çetinkaya karşısında doğruları yapmaktan uzak kalışları sonucu da kendileri adına kaçınılmaz yaptı. 
Özellikle ilk devrenin tümünü sahada rakibi seyretmekle geçiren Esentepe, ikinci devreye daha etkili başlasa da peş peşe gelen Çetinkaya gollerine engel olamayışları maçın sonunda yine haftayı puansız kapatmalarına sebep oldu. 

YORUM EKLE

banner471

banner474