banner564

Fazlası hakları değildi

  Gönyeli arka arkaya aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekmişti. K.Kaymaklı ise bu haftaya kadar galibiyetle tanışamamıştı.
  Gönyeli çıkışını sürdürmek isterken sahaya da başarılı olan takımını bozmadan çıktı. K.Kaymaklı da galibiyetle tanışmak istiyordu. K.Kaymaklı’da yabancılardan sadece 1 tanesi kadroda yer alıyordu. Diğer yabancılar kulübede oturuyordu.
  Özellikle ilk yarıda olmak üzere maçın genelinde iyi bir oyun izledik diyemiyoruz. İlk yarıda iki takım da çok etkisizdi. Buna rağmen kazanılan 1 penaltı ve son 2 dakikada gelen 2 gol vardı.
  Gönyeli gol yollarında tüm ümitlerini J. Okoli’ye bağlamış gibiydi. Ona Sabri destek vererek gol aramaya çalıştılar. K.Kaymaklı’nın niye hala galip gelemediği bu maçta bir kez daha belli oldu. Gol atacak oyuncusu neredeyse yok gibi. Takımda Süper Lig deneyimi olan oyuncu sayısı bir elin 5 parmağını geçmiyordu.
  Takımdaki gençlerin çokluğu onların maç içinde inisiyatif alma, rakibi zorlama gibi bir olguları olmadı. 
Gönyeli’de rakibine oranla daha deneyimli oyuncular vardı. K.Kaymaklı iyi oynamadığı ilk yarıda kazandığı penaltıyı değerlendiremeyerek kendi moralini bozarken rakibinin moralini yükseltti.
  K.Kaymaklı devre böyle bitecekken bulduğu golü koruyamadı ve rakibinin ikici yarı planlarını bozamadı. Göyeli de yediği gole anında cevap vererek maçta kalmayı başardı.
  İkinci yarı ilk yarıdan farksız değildi. Gönyeli’de Sabri’nin sakatlanıp çıkmasından sonra her şey tamamen J.Okoli’ye kalmıştı. O da istediği desteği alamayınca biraz daha bencil oynamaya başladı. Bu da takımının olası şanslarını çok azalttı. Son dakikalarda bir gol bulabilirlerdi, ancak kaleci Raif onlara bu şansı tanımadı. 
  K.Kaymaklı gençleri ile bir şeyler yapmaya çalıştı. Fakat gençlerin yapabilecekleri bu kadardı. Yine de biraz daha dikkatli olsalar gol bulabilirlerdi. Sonradan oyuna giren Paol Asene belli ki tam hazır değil. Çünkü yakaladığı pozisyonu gol yapmalıydı. K.Kaymaklı gençleri ile istediği galibiyetler almak için daha çok bekleyecek gibi.
  Maçın hakkı her 2 takım için beraberlikti, bunu da aldılar diyebiliriz.  
             

YORUM EKLE

banner471

banner474