banner564

Garga yarışa devam dedi

 Zirvenin takipçisi Mağusa Türk Gücü bir diğer şampiyonluk adayı Doğan Türk Birliği’nin kaybettiği haftada zorlu Gönyeli maçından 3 puan alarak şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü.

Mağusa Türk Gücü maçın sonundan itibaren baskılı oyunu ile bugün maçı ne kadar istediğini gösterdi.Özellikle orta sahada kapılan ikinci toplar ile adeta rakibe nefes aldırmayan Garga’lar,  Gönyeli’nin ağır ortasahası karşısında çokda zorlanmadı.
Gönyeli hücumları genelde çok kısa bir oyuncu olan Okoli’ye top şişirerek olunca, savunmada Halil ve Odibe bu topları rahat topladı. Mağusa Türk Gücü, ilk yarıda kaleci Kemal’ı geçemeyince maç acaba böyle mi bitecek dedik fakat  Odibe’nin attığı gol ile maçın düğümü çözüldü ve farka gitti.
MTG’de Uğur bugün ilerde Peter Ebi ise onun arkasında ve etrafında oynadı. Peter Ebi gol atmasına rağmen bugün pas alış verişlerinde çokda istediğini yapamadı. Benim görüşüm ileri uçta oynaması ve Uğur’un serbest ve gezerek oynaması. 
Dinopeter’in sol kanatta oynaması MTG adına olumluydu, bence en iyi verim alındığı yer orası. Ali hoca, Halil Turan’ı oyundan alarak bence doğru bir değişiklik yaptı. İlerleyen dakikalarda Sadık yavaş yavaş fizik olarak hazır olduğunun sinyallerini verdi.
Gönyeli takımı ise orta alanda ileriye çıkmakta oldukça sıkıntı yaşadı Okoli’ye top şişirmekten başka planları yoktu. Yakaladıkları tek pozisyonuda Raif atamayınca maçta gol bulamadılar. 
Karşılaşmanın hakemleri oldukça başarılı bir performans sergilediler bence neredeyse hatasız bir maç yönettiler. 

YORUM EKLE

banner608

banner474