banner564

Garga Yenicami’ye hazır

 Mağusa Türk Gücü kendi sahasında yine bir rakibini rahat bir oyun ile mağlup ederek  Yenicami maçı öncesi iyi sinyaller verdi. Maça MTG, yine topa sahip olarak, rakip sahada pas yaparak başladı. 

Girne Halk Evi takımı kendi sahasına kapanarak Selim Saygı’ya atılan uzun toplar ile çıkmaya çalıştı. Selim ilerde iki stoperin arasında adeta yokları oynadı ve sayısız top kaybı yaptı. Özellikle Girne Halk Evi Yasin’in olduğu kanadı öncelikli olarak savundu ve sol kanadı daha boş bıraktı. Orhan ilk yarıda önünde bir hayli açık buldu ve sürekli o kanattan yüklendiler. 
MTG ilk golü arayan kadar sıkıntı çekti fakat sahneye Peter Ebi  çıkınca, öne geçmenin de özgüveni ve rahatlığı ile ikinci yarıda golleri art arda buldu ve maçı zorlanmadan kazandı.
MTG’nin ilk golü bulmakta zorlanmasının önemli nedenlerinde biride Dinopeter’in sarı kart cezalısı olması nedeni ile oynamamasıydı. 
İlk yarıda Yasin çok ileriye çıkmadı fakat ikinci yarıda Yasin, iki atağa çıktı. 1 gol 1 asist yaptı ve maçı koparttı. Girne Halk Evi’nin takımı ise ligde durumu oldukça zor. Mütevazi kadrosu ile MTG, deplasmanında direndi fakat yeterli olmadı.
 

YORUM EKLE

banner608

banner474