banner564

Gazozuna bir maç

  Sonucu sadece iki takımın da puan cetvelindeki yerlerini etkilemekten başka önemi olmayan maçta her 2 takım da vasatı aşamadılar.

  GAÜ Çetinkaya, kazanıp en azından ligi ikinci sırada bitirmek isterken, Merit Alsancak Yeşilova da ilk sezonunda en iyi yerde sezonu bitirmek istedi.
  GAÜ Çetinkaya çıkabileceği en iyi kadrosu ile maça çıktı. Bir hafta önceki maça göre gençlerle maça başlamadı. Tecrübeli oyuncular daha çoktu. İleride B.Eko ve David ile gol aradı. Ancak onlara geriden yeterli destek gelmedi. Maçın başlarında İ.Çıdamlı’nın kaçırdığı mutlak gol vardı. David hareketli ama son vuruşlarda ve paslarda hiç etkili değildi.
  B.Eko ilk yarının sonlarında sakatlnıp çıkınca ileride sadece David kaldı. Oyuna giren Serhan da en uçta oynamaya başladı. Fakat forvet elemanları ile ona destek vermesi gerekenler arasındaki mesafe çok fazlaydı. Böyle olunca da forvetlerin aldığı toplar zaten çok azdı, onları da değerlendiremediler.
  Serhan son dakikada yakaladığı net pozisyonu değerlendiremedi. Takım olarak belli ki artık sezonun bitmesini bekliyorlar.
  Merit Alsancak Yeşilova tüm yabancılarının oynadığı bir maça çıktı. Bill Osman rakip kaleyi Lua Lua ile birlikte en fazla rahatsız eden oyunculardı. Yakalanan  pozisyonlarda da bu iki futbolcunun imzası vardı.
  Rakibine oranla daha çok pozisyon bulmalarına rağmen en net pozisyonu son dakikada kendi kalelerinde gördü.
  Onlar da rakipleri gibi kazansalar da kaybetseler de çok fazla birşey değimeyeceğini biliyorlardı. Zaman zaman rakiplerine uyarak oynadılar. Lua Lua yine maçın en iyilerindendi. Bazı pozisyonlarda bencillik etse de hareketleri ile kendini fark ettiriyordu. Rakibinin duran toplarında Bill Osman ile onlara şans tanımadı.
  Kaleci H.Piro özellikle son dakikalarda  Serhan’ın topunu kurtararak takımının mağlubiyetini önledi. Defanstaki Binya kendisine çok fazla iş düşmemesine rağmen defansın en iyi adamıydı.
  İyi bir kadrosu olan Merit A.Yeşilova önümüzdeki sezon yapabileceği birkaç nokta transfer ile çok daha başarılı olabilir. 

YORUM EKLE

banner471

banner474