banner564

Gece gibi oyunları da soğuktu

  Süper Lig’de artık sona doğru gelinirken her maçın önemi bir o kadar daha arttı. Kaybedilen her puanla birlikte alınan sonuçlar da takımların sezon sonundaki kaderini belirleyecek.
  Merit Alsancak Yeşilova kazanıp play-out kelimesini artık kullanmak istemiyordu. Bunu da başararak rahatlamış oldu.
  T.Ocağı ise son maçta GAÜ Çetinkaya’yı mağlup ederek bu maça geldi. Ancak kötü bir oyun oynayarak mağlup olmaktan kurtulamadı ve play-out sıkıntısını yaşamaya devam etti.
  Merit A. Yeşilova cezası nedeniyle tarafsız sahada oynadığı maçta özellikle defanstaki sigortası Binya’dan yoksundu. Onun yerine oynayan Okan mücadele etmesine rağmen yerini doldurdu diyemeyiz.
  Maçın ilk yarısında LuaLua’nın önderliğinde bir şeyler yapmak istedi. Ancak bunda pek de başarılı oldu diyemeyiz. Ancak ilk yarının son düdüğü çalmak üzereyken Hamis ile öne geçerek maçın ikinci yarısına farklı düşüncelerle çıktı.
  Bu yarıda ilk yarıya oranla çok daha iyi oynadı. Orta alanda her zaman başarılı bir oyun oynayan Adeleke yine takımın en iyilerindendi. Özellikle defansın önünde rakip atakların tümünde ön plana çıkan adam oldu.
  Tecrübeli Hamis çok çalıştı ve attığı kritik golle takımının oyundaki fonksiyonunu değiştirdi.
  Ulaş sağ taraftan çok iyi toplar getirdi, golde de payı çoktu. LuaLua için ne söylesek az gibi. Takımının her etkili atağında o vardı. Ancak çoğu zaman diğer arkadaşları ona ayak uyduramadı. Onunla olan uyumun çok daha fazla olması gerekir. 
  Sonradan oyuna giren Yasin ben her zaman oynamam gerekir der gibiydi. Girdikten sonra da galibiyet golünü atarak görevini yaptı.
  Oyun olarak iyi oynamasalar da galibiyet onlar için daha önemliydi.
  T.Ocağı son maçı kazanarak rakibi karşısına moralli olarak çıktı. Kazanarak puanını daha yukarılara çekerek sıkıntıdan uzaklaşmak isterdi. Fakat istemekle uygulamak farklı şeyler. Maç boyunca bunu başaracak bir oyun oynamadılar.
  İlk yarıda öne geçebilecekleri tek pozisyonu değerlendiremediler. Takım olarak çok pas hatası yaptılar. İlerideki Eneramo ve Remzi istedikleri topları alamadıkları için geriye gelmek zorunda kaldılar. Orta alandaki James ve Michel yabancı oyuncu olarak takımda yer alıyorlar.  Fakat bu maçta takımlarına hiç bir katkıları olmadı. Justice daha erken oyuna girse belki daha etkili olabilirlerdi. Takımdaki oyuncuların tamamına yakını kötü oynarsa kazanma şansınız olmaz.
  İkinci yarının hemen başlarında 10 kişi kalınca ileri çok daha zora girdi. Yine de Justic ile beraberlik golünü buldular. Bu golü ancak 2 dakika koruyabildiler. Çok erken ikinci golü yiyerek moral olarak gerilediler. 
  Rakibinin skoru koruyayım düşüncesi ile biraz daha geriye çekilmesiyle duran toplardan da olsa gol aradılar ancak Bilal ile bu şansı da kullanamadılar.
  Alınan bu mağlubiyetle sıkıntılı günleri atlatamadılar. 

YORUM EKLE

banner608

banner474