banner564

Gençlik Gücü?

 Hafta arası DTB’ye mağlup olarak kupaya veda eden Lefke, artık sadece lige konsantre olmuş durumdadır. 

Sanıyorumki ligi ilk 5’de bitirme amacı taşıyan Lefke, kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Bu kalitesini de Gençlik Gücü’ne karşı oynadıkları oyun ve skorla gösterdiler. Maçın 90 dakikalık bölümümünün tamamında sahanın mutlak hakimi olan ev sahibinde Kasım, günün en iyisiydi diyebilirim. 
Gençlik Gücü’nün en güçlü bölgesinin sağ ve sol kanat forvetini bilen İltaç, Boateng ve Debola’yı kademeli olarak savunarak adeta Gençlik Gücü’nün yapacağı atakları etkisiz hale getirdi. 
Gençlik Gücü ise geçtiğimiz haftadaki farklı Esentepe mağlubiyetinden sonra bu haftada Lefke’ye farklı mağlup olarak Play-Out’dan çıkma umutlarını azaltıyor. 3 puanlık sistemde 36 puanın hala sahipsiz olduğu bir ligde Gençlik Gücü’nün  Play Out’u neden bu kadar kolay kabullendiğini anlamış değilim. Maç boyunca sahada hiçbir varlık göstereyemen konuk ekipte oyuna ve skora isyan eden oyuncu sayısı 2-3’ü geçmez. 
Takım savunmasının çok kötü olduğu Gençlik Gücü’nde kaptan Ali dışında sahada vasatın üzerinde oyuncu yoktu. Ligin en fazla gol yiyen takımı hüviyetindeki Gençlik Gücü bir an evel toparlanıp puanlar almaya başlamazsa nispeten son 6’ı içinde en rahat takım konumunda bulunmasına rağmen altdaki takımların puan almaya başlamasıyla sıkıntılı bir süreç yaşayabilir. 
Karşılaşmanın orta hakemi Evren Karademir iyi bir maç yönetti. 

YORUM EKLE

banner471

banner474