banner564

GG hayata döndü

Gençlik Gücü – Girne Halk Evi karşılaşması şüphesiz on dokuzuncu haftanın alt tarafı adına final niteliğinde karşılaşmaydı. Dün Küçük Kaymaklı, Esentepe, Binatlı ve Gençler Birliği’nin kaybetmesi ile maçın önemi daha fazla anlam kazansa da maçın galibi 3-1’lik skorla ev sahibi Gençlik Gücü oldu. 

Maçın başında bulduğu gol sonrası ikinci golü bulmada zorlanan Gençlik Gücü, gelen eşitlik golü sonrası telaş yapmadan maçı kazanma isteğini devam ettirmesi maçı da kazanmasına yeterli oldu. 
Girne Halk Evi, devre arası takıma yaptığı takviyeleri sonrası ikinci devre adından söz ettirme düşüncesine sahip olsa da, dün izlediğim Girne Halk Evi’nin saha içindeki kopukluğu ile işinin zor olduğunu söylemek isterim. Belli bölümlerde oyuncuların kopukluğu üçüncü bölgede yetersiz kalışları dünkü maçta da kendileri adına sonucu kaçınılmaz yaptı.

GG’nin dün alınan sonuçların ardından kazanması durumunda neleri kazanacağını iyi hesaplaması, son bölüme beraberlikle girmiş olması bile oyundan kopmayışı maçı da kazanmalarına yeterli oldu. Boateng’in diri oluşu yanında Ali Akbulut’un istekli mücadele gücü maçın GG adına olumlu yönleri oldu. 
Girne Halk Evi takımında geçmiş haftalarda sahnede olan Yankı ve Kaan’ın dünkü maçta istenileni yapamayışı, gol yollarında da istediği verimi alamayışlarına sebep oldu. Lua – Lua’nın oyuna girmesi ile gelen eşitlik golü sonrası GHE’nde ümitler artsa da Prınce Boateng’in hem isteği hem de ona yapılan ikramları iyi değerlendirmesi maçında sonucunu kaçınılmaz yaptı.  

YORUM EKLE

banner471

banner474