banner564

Golcün varsa gol de var

Haftanın son maçında 2 puansız takımın mücadelesi vardı. Her ikisi de kazanıp puan veya puanlarla tanışmak istiyordu.
  Doğan T. Birliği T.Ocağı maçı kadrosundan Aydın, Lua Lua ve İ.Çıdamlı’yı yedek kulübesinde tutarak maça farklı bir kadro ile çıktı. Takıma yeni katılan A.Burak da merak ediliyordu. Ancak hiç de yabancı oyuncu edasında değildi.
  Doğan T. Birliği mutlak galip gelmek için çok şuursuzca ataklar geliştirmeye çalıştı. İlk yarıda uzun toplarla oynamaya çalıştığı anlarda bütün topları rakibine verdi. Çok adamla rakip alana gittiği anlarda geride çok fazla açıklar verdi. Bununla birlikte çok da dengesiz yakalanarak rakibine fazlasıyla gol şansı tanıdı.
  Rakibi bir gol bulmasına rağmen pozisyonları değerlendirse maç ilk yarıda biterdi.İkinci yarıya Aydın ve Lua Lua’yı oyuna alarak başladı. Belli ki mutlak gol istiyordu. Lua Lua’nın topa sahip olarak oynaması ile daha etkili olmaya başladılar. Ancak yine geride açıklar vermeye başladılar. Offor ve Israel onlara çok zor anlar yaşattılar.
   Defanstaki Serhan’ı orta alana koyup H.Kanlı’ı defansta oynatsa Serhan’dan hem defansif hem de ofansif olarak çok daha fazla katkı alabilirdi.
  Kaleci Dursun cem genç ama çok tecrübesiz. Maçın başlarında çok fazla topu elinden kaçırdı. Bu hareketler takımının ona olan güvenini kaybetmesine neden olur. 
  Doğan T. Birliği’nde Binatlı’da olan bir Offor yoktu. Offor da rakibinin ipini çeken adam oldu. Çünkü ona maç boyunca hiç önlem alamadılar. 
  Binatlı ilk maçtaki Yenicami karşısında iyi oynamasına rağmen hak ettiği skoru alamamıştı. İyi oyununu bu maçın ilk yarısında gösterdi. Rakibinin mutlak galibiyet için üzerine geleceğini biliyordu. 
  Maç ilerledikçe de bu oyununun karşılığını almaya başladı. Offor ve Israel ile çok etkili oldular. Ani ataklarda çok daha fazla da gol bulup maçı bu devrede kopartabilirlerdi.
  Defanstaki Ayhan ve Zihni çok iyiydiler. Zihni’deki değişiklik belli ki çok olumlu yönde. Sade ve basit oynayarak, riske de girmeden çok kritik pozisyonları önledi.
  İkinci yarıda yine rakibini az adamla yakaladığı pozisyonlar vardı. Ancak maçın son dakikalarında golcüsü Offor ile rahatladığı golü buldu.
  Golden önce çok fazla geriye çekilmesi başına büyük işler açabilirdi. Maçın son saniyesinde Serhan o golü atsa bütün iyi oyunları ve golleri hep boşa gidecekti. Maçlardaki son düdük çalmadan hiçbir maçın bitmediğini bilmeleri gerekir. 

YORUM EKLE

banner471

banner473