banner564

Golcünüz varsa kazanırsınız

 Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Binatlı, iyi bir çıkış yakalayan Cihangir’i konuk etti. Mutlak kazanmak için maça çıkan Binatlı maç boyunca golcüsü Offor’u çok aradı. Onun yokluğunda pozisyonları değerlendirmede çok sıkıntılar yaşadı. Rakibinin golcüleri çok daha fazla ve etkiliydi. 
  Ondan bu maçta çok şey beklenen Burak da erken bir dakikada sarı kart görünce geriye kalan dakikalarda takımı adına bir varlık gösteremedi. 
  Maçın başlarında rakibinin ataklarına karşı koymakta zorlandılar. Ancak ilk yarının ortalarında oyunu dengelediler. Biraz da rakibinin hatalarından pozisyonlar bulsalar da o dakikalarda Offor’u çok aradılar.
  İkinci yarıda oyunun kontrolünü rakiplerine verdiler. Özellikle yedikleri ilk golde rakip oyuncuya topla oynaması için çok aman tanıdılar. Cezasını da ödediler.
  Maç ilerledikçe gol için ileriye çıkma risklerini almaya başladıklarında kalelerinde de fazlasıyla pozisyonlar verdiler. Rakip futbolcu Musa takım arkadaşlarına o pasları verse maç çoktan biterdi.
  Binatlı buralardan kurtulmak isterse mutlaka seri galibiyetler almak zorundadır. 
  Cihangir yakaladığı çıkışı devam ettirmek için Güzelyurt’a gitmişti. Maçın başında rakibinden daha iyiydi. Ancak yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Oliver ve Victory ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremediler. İlerleyen dakikalarda oyun üstünlüğün rakibine kaptırdı. Rakibi de bundan yararlanamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.
  İkinci yarıda çok daha iyi bir Cihangir vardı. Daha sakin oynayarak rakibinin hatalarını bekledi. Kanatlardan iyi toplar getirerek etkili oldular. İlk golü de Victory’nin mükemmel hareketleri sonrasında buldular ve rakibinin daha da ileriye çıkmasını sağladılar.
  Rakibi gol için ileriye çıktıkça aradıkları pozisyonları Fırat’ın organizatörlüğünde bulmaya başladılar. Kanatlardan getirilen toplarla etkili oldular.
  Musa, 2 kez yakaladığı pozisyonlarda rakiplerini geçmek yerine pas vermiş olsa, takımı maçı çok daha erken koparmış olacak ve kendisi de maçın adamı olacaktı.
  Cihangir bu maçta istediğini alırken, kaptan Fırat’ın takımı için ne kadar gerekli bir oyuncu olduğu bir kez daha öne çıktı.   

YORUM EKLE

banner608

banner473