banner564

Gollerle avunduk

   Ligde orta sıralarda yer alan ve kupanın da dışında kalan 2 takımın mücadelesinde kazanan olmadı. Belki çok daha rahat olmaları adına almaları gereken 1’er maç olabilir.

  Gönyeli saha içi mücadelesinden fazla saha dışı mücadeleleri ile uğraşmakta. Sezon başından beri devam eden problemler zaman zaman diner gibi olsa da devam ediyor. Buralara kadar gelmeleri bile takdir edilmesi gereken bir durumdur.
    Haftalar sonra da olsa neredeyse yedek kulübesi olmayan Cihangir, geriden gelerek aldığı 1 puanla moral buldu diyebiliriz.
  Gönyeli neredeyse maça golle başladı. Bu hızlı ve bir an önce gol atma isteğini başararak kısa süre sonra da 2’nci golü bularak kendilerince hedeflerine ulaşmıştı. Ancak bu golden sonra devre sonuna kadar topun kontrolünü rakibine verdi.
  Attığı 2 golde J. Okoli’nin bireysel çabalarını da göz ardı etmemeliyiz. Fakat J. Okoli o dakikadan sonra maçın sonuna kadar rakip kaleye sadece bir kez şut atabildi.  Bunda suç sadece kendinin değil. Ona diğer arkadaşları gollerdeki gibi iyi toplar atamadılar. Hatta onun yanına bile gidemediler. Çok ama çok yalnız kaldı.
  Gönyeli oyunu rakibine verdikten sonra özellikle defanstaki hatalara orta alanın da çok kolay geçilmesi eklenince, golün geleceğinin sinyalleri de verilmeye başlanmıştı. Sadece 5 dakika içinde kalesinde 2 gol gördü.
  İkinci yarıda yine kötü bir oyun sergilediler. Belki gol yemediler ama gol de atamadılar. Son dakikalarda gol atmak akıllarına gelince rakip kaleye gittiler. Öne geçecek pozisyonları da bulmalarına rağmen değerlendiremediler.
  Penaltıdan yedikleri golde pozisyon tartışılsa da Talat daha dikkatli olmalıydı. Her şeye rağmen rahat bir durumda olduklarını söyleyebiliriz.
  Cihangir maça neredeyse mağlubiyetle başladı. Toparlanana kadar 2-0 geriye düştü. Bu gollerdeki defans hataları çok fazlaydı. J. Okoli’yi kontrol edemediler ve 2 farklı geriye düştüler.
  Ancak çabuk toparlanıp rakiplerini zorlamaya başladılar. Topa daha çok hükmeden taraf olarak gol aradılar. Kenarlardan ve Fırat’ın yönlendirdiği ataklarla arka arkaya 2 gol bulmayı başardılar.
  Tecrübeli oyuncularının fazlalığı kadro sıkıntısı olmasına rağmen ortaya çıktı. Yedek kulübesinin olmaması onların her maçta büyük sıkıntılara girmesine neden oluyor. Bu maçta da değişmesi gerekenler olmasına rağmen bunu yapamadılar. O. Uche saman alevi gibiydi. İyi kullandığı toplar yanında çok kötü topları da vardı. 
  İlk yarıya oranla daha iyi oynayan defans hattı ikinci yarıda rakibine pozisyon vermedi. Oyun olarak da bu devrede rakibinden daha iyiydi. Ancak gol bulamadılar.
  Rakibi gibi kendisinin de iddiasız olması maçların seyir zevkini fazlası ile düşürmektedir. Ortaya koyacakları performanslar kendilerinden fazla başka takımları fazlası ile ilgilendirecek.      

YORUM EKLE

banner608

banner474