banner564

Haftalar sonra

 Ligde en son galibiyetini on dördüncü haftada Küçük Kaymaklı deplasmanında 2-3’lük skorla elde eden Baf Ülkü Yurdu, dokuz hafta sonra bu kez Girne Halk Evi’ni deplasmanda 1-3 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanışmış oldu. 

Kazanamamanın verdiği baskı ve stresi bu maçla birlikte geride bırakmayı hedefleyen Baf Ülkü Yurdu, tam anlamıyla kritik ve hayati önem taşıyan bir galibiyet imza atmış oldu. Konuk olduğu Girne Halk Evi maçına adeta kalesinde gördüğü golle yenik başlayan Baf Ülkü Yurdu, maçın ikinci devresinde daha fazla oyun oynama yerine, bulduğumu atayım düşüncesine geçişi maçı da kazanmalarına fazlası ile yeterli oldu. 
Bulduğu erken gole rağmen skoru artırma veya maçı koparma girişimine geçemeyen Girne Halk Evi, doksan dakikanın sonunda mağlup olunca lige de veda edecek ilk takım noktasında birinci sırayı yüksek ihtimalle almış oldu. İdeal on birinden sakat oyuncuların fazlalığı sonrası uzak kalan Girne Halk Evi, maç eksiği olmasına rağmen Ertaç’ı bile kullanması işlerinin ne kadar zor olduğunun en büyük göstergesiydi. Aldıkları mağlubiyetle ligde kalmaları mucizelere bağlı olan Girne Halk Evi için artık vedaya hazırlık sinyallerinin de bu mağlubiyetle yakın olduğunu söylemek oldukça kolaydır. 
Diğer yanda ise 9 hafta gibi uzun bir aranın ardından galip gelen Baf Ülkü Yurdu, oyuncu grubunu sıkıntılı süreden kurtarma adına, aldıkları galibiyetin devam etmesi adına sıkıntılı ve zor bir deplasmanı geride bırakmış oldular. 
Maçın başında kalelerinde gördükleri golün şokunu üzerinden erken atan Batı temsilcisi, özellikle kenardan gelen oyuncuların katkısının fazla olduğu bir günü galibiyetle kapamış oldular. 

YORUM EKLE

banner608

banner473