banner564

Hayata dönüş

 Ligde en son galibiyetini dördüncü hafta Girne Halk Evi deplasmanında alan Gençlik Gücü, dokuz hafta sonra konuk ettiği Türk Ocağı’nı 3-1’lik skorla mağlup ederek uzun bir aradan sonra galibiyetle tanışmış oldu. 

Maçın başında sahaya sürdüğü 11 ile defans ağırlıklı bir oyun anlayışı seçen GG kenar yönetimi önce rakibi durdurup, sonrasında ise vurma düşüncesi ile maça başlarken, ileride oynayan süratli yabancıları ile de pozisyon bulmayı denedi. İlk devre adına tek pozisyon dışında pozisyon vermeyen Gençlik Gücü, ikinci yarıya golle başlarken, golün sonrasında daha fazla cesaretlenip rakibinin üzerine gitme anlayışı kendileri adına olumlu sonuç almalarına yeterli oldu. 

Hafta arası takımını maça motive anlamında, kötü gidişi durdurma adına ve yeniden lige dönme adına iyi kenetleyen Gençlik Gücü, önemli galibiyet elde ederek lige dönmeyi başardı. Oyun anlamında çok iyi bir tablo GG adına ortaya çıkmasa da geçmiş haftalardan daha iyi oynadıklarını söyleyebilirim. Dünkü maçta hem oyunu tutma hem de maçı kazanma anlamında istediğini alan Gençlik Gücü, kötü giden bir döneme galibiyetle dönmüş oldu. 

Türk Ocağı rakibi karşısında sakat oyuncularından verim alamayışı yanında, görev alan oyuncuların istenilen performansı ortaya koyamayışları kendileri adına sonucu kaçınılmaz yaptı. Kapalı oyun anlayışına bürünen, rakibi karşısında istediğini yapamayan Girne temsilcisi, sıkıntılı rakibi karşısında mağlubiyet den kurtulamadı. 

GG takımının oyuncu tercihi karşısında sahaya sürdüğü 11’e Türk Ocağı kenar yönetiminin maç boyunca cevap veremeyişi, oyuna kenardan gelen isimlerinde istediği katkıyı koyamayışı Tük Ocağı’nı mağlubiyet den kurtaramadı. 

YORUM EKLE

banner608

banner473