banner564

Hazırlık maçı havasında

K-Pet Süper Ligi’nde isim olarak büyük karşılaşmaydı Mağusa Türk Gücü ve Doğan Türk mücadelesi beklenildiği zevki vermedi ve tek taraflı bir maçtı.
Her iki takımda maçın ilk bölümünde daha çok ayağa pas yapmaya çalışarak bir birlerini tarttı. Düşük tempoda geçen ilk bölümde Doğan daha çok sağ kanadı kullandı. Pozisyon az bir karşılaşma izlerken Yasin’in bir anda ortaya çıkısı ve 2 dakikada 2 asist yapması maçı koparttı.
Yasin ve MTG’nin art arda gollerinin devamı geldi ve Doğan adeta maçtan koptu. Doğan Türk Birliği’nin bu maça iyi konsantre olmadığı oldukça açıktı. Karşılaşmada sarı kart dahi çıkmaması maçın ne kadar yumuşak ve mücadelesiz geçtiğinin kanıtıydı. 
Erken yapılan oyuncu değişiklikleri ile Doğan, kenar yönetimde adeta beyaz bayrağı salladı. Erken oyuncu değişikliği mantıklıydı fakat son değişikliği maçın sonlarına doğru saklaması daha iyi olurdu. Çünkü sakatlanan Cemal oyunda kalmak zorunda kaldı ve daha sonra kendi zorlayarak oyundan çıkmak ve rakibini 10 kişi bırakmak zorunda kaldı. 
Kalan haftalarda MTG’nin 2 zor maçı kaldı. Yenicami’nin de bence Yeşilova ve Çetinkaya maçları zorlu geçecek. Doğan maçını bile farklı kazanan MTG üstelikte pek fazla zorlanmayarak farklı bir galibiyet aldı. Karşılaşmanın hakemlerine çok fazla iş düşmedi ve kusursuza yakın bir maç yöneterek karşılaşmayı tamamladılar.

YORUM EKLE

banner608

banner473