banner564

Her takımda olmalı

  Son oynadığı maçta kötü bir performans sergileyerek Baf Ülkü Yurdu’na mağlup olan Hamitköy komşusu K.Kaymaklı karşısında çok erken dakikada yediği gole rağmen golcüsü ile kazanmasını bildi.

 K.Kaymaklı ise Gönyeli karşısında aldığı farklı galibiyetin morali ile bu maça çıktı. Ancak rakibinin ikinci yarıdaki gollerine engel olamadı ve sahadan mağlup ayrıldı.
 Hamitköy için mutlak kazanılması gereken maçlardan biriydi. Ancak maça çok erken yedikleri bir golle neredeyse mağlup başladılar. Rakibinin ilk yarıda gençlerinin direnci karşısında istedikleri pozisyonları bulamadılar. Gol yollarında her şeyin ondan beklendiği J.Ebuka da Sena tarafından iyi kontrol edilince gol bulamadılar.
 İkinci yarıda daha derli toplu ve daha etkili oynamaya başladı. J. Ebuka’nın fazlası ile yorduğu Sena’nın kendisine yaptığı faul sonrası kazanılan penaltı ile beraberliği yakaladılar. Son haftalarda adeta sefilleri oynayan Peter bu maçta biraz daha kıpırdandı ve takımına faydalı olmaya çalıştı. 
 Defansta Oladele her iki yarıda olmak üzere özellikle takım eksik kaldıktan sonra defansta çok kritik müdahalelerde bulundu.
 Oynanan oyun belki J. Ebuka’nın istediği pozisyonları bulmasına engel olsa da Sena’nın oyundan düşmesini çok iyi değerlendirerek yapılan hatayı affetmedi ve takımını galibiyete taşıyan adam oldu. Her takıma bir Ebuka lazım.
 Hasan oyunda pek görünmemesinin yanında gereksiz gördüğü kartlarla takımını eksik bıraktı. Son bölümü daha çok kendi alanında oynayarak ve kalabalık kalarak maçı kazanmasını bildiler.
 K.Kaymaklı çok erken gol bulmasına rağmen onları rahatlatacak 2. golü bir türlü bulamadılar. Osita ilk yarının sonlarında golü atmış olsa belki de bu skor oluşmayacaktı. 
 Maçın ilk yarısında gençlerin çok fazla koştuğu, iyi mücadele ettiği bir K.Kaymaklı vardı. Defanstaki genç ve gelecek için büyük ümitler vadeden Sena rakibi J.Ebuka’yı çok iyi kontrol etti. Oyuna sağ bekte başlayan Yusuf takipçiliği ile güzel bir gol attı. Ancak pek de alışık olmadığı bir yerde oynayınca fazla etkili olamadı. Ancak oyundan çıkmak yerine daha iyi olduğu orta alana çekilse daha faydalı olabilirdi.
 Maç ilerledikçe K.Kaymaklı gençleri oyundan düşmeye başladılar. Gençlerle oynamak güzel ama maçları aynı tempoda götürmeleri çok zor. Sena sebep olduğu penaltıdan sonra oyundan tamamen düştü. Yapılabilecek değişiklik takımı o bölgede daha dinç tutabilirdi. Bu da olmayınca hataları daha fazla oldu, J.Ebuka da bunu affetmedi.
 Yabancıları maçta sonuca etki edebilecek hiçbir hareketleri olmadı. Zaten gol yükünü çekenler onlardı. Onlar da tamamen etkisiz kalınca mağlubiyet de kaçınılmaz oldu.
 A-2 gençler maçını ise K.Kaymaklı gençleri 4-1 kazandı. 

YORUM EKLE

banner608

banner473