banner564

İdman havasında

Hafta arası kupada mağlup olan Yenicami, dün şampiyonluk yolunda keskin viraj olan Cihangir deplasmanını kayıpsız geçerek yoluna devam etti. Başlıkta da belirttiğim gibi adeta maçı idman havasında geçiren Yenicami, karşılaşmayı da bulduğu dört golle kazanarak son dört’e emin adımlarla girmiş oldu. 
Aşırı rüzgâr altında oynanan karşılaşmanın başından sonuna adar ne yaptığını ve ne istediğini daha fazla bilen Yenicami, maçın sonunda da haklı bir galibiyetin sahibi oldu. Diğer yanda ise ev sahibi Cihangir, ateşle oynuyor desem yeridir. Daralan kadro, sakatlıklar, cezalılar derken iyice küçülen kadro sonrası kalan son dört maç öncesi işler istenildiği gibi gitmemeye başladı. Bir galibiyetin bu süreç içerisinde Cihangir’e ilaç gibi geleceği bilinirken, takımın motivasyonsuz ve ruhsuz oluşu ise sıkıntıyı her hafta beraberinde getiriyor. 
Dünkü maçta yine bir şut birde çizgi üzerinden çıkan top dışında pozisyonu olmayan Cihangir’in, Yenicami’nin futbol oynadığı günü onlarda seyrederek bitirmiş oldular. Yabancılar ve kaptan Fırat dışında oyunu isteyen ya da katkı koyma düşüncesi olan oyuncu sayısının az oluşu, Cihangir adına da kötü tabloyu beraberinde getirmiş oldu. 
Dün zorlu rakipleri karşısında pozisyon üretmede zorlanmaları yanında oyunu isteme ve üretken olmada da sıkıntı yaşayan Cihangir, oyuncu grubu adına maç sonunda sonuç ise kaçınılmaz oldu. 
Oyunun ilk bölümündeki baskılı Yenicami oyununun üstesinden gelemeyen Cihangir, bu düşünceyi maçın sonuna kadara devam ettirince işler yine hafta adına kötü tamamlanmış oldu.
 

YORUM EKLE

banner608

banner473