banner564

İki farklı oyun

  Hedeflerinden biri olan kupanın dışında kalan ve ligi en iyi yerde tamamlamak isteyen 2 takımın mücadelesinden tek golle de olsa galip gelen ev sahibi takım oldu.

  Ev sahibi ilk yarıda çok iyi oynarken rakibine neredeyse pozisyon dahi vermezken golünü de attı.  Ancak ikinci yarıda tam tersi bir oyun ortaya koydu ve pozisyon dahi bulamadı. 
  Lefke ilk yarıda rakibine pozisyonlar verirken kendisi pozisyon bulamadı. İkinci yarıda bu kez rakip kalede beklemediği kadar pozisyon bulmasına rağmen istediği golü atamadı.
  Maça ev sahibi çok hızlı başladı. Özellikle kanatları kullanarak rakibine zor anlar yaşattı. Her 2 kanattan da ilk yarıda fazlasıyla top taşıdılar. Attıkları golü de yine sol kanattan yapılan ortada rakip defans ve kalecinin hatasını affetmeyen tecrübeli Esin ile buldular.
  Orta alanda Makoun, bu maçta gol yollarındaki arkadaşlarını topla çok fazla buluşturdu. Ancak bunları değerlendiremediler. Defansta Binya, ilk yarıda ona fazla iş düşmese de ikinci yarıda takımını defansta ayakta tutan adam oldu. Neredeyse hatasız oynadı. İkinci yarıda Lefke’nin yoğun baskısında ne yerden nede havadan onlara geçit vermedi.
 İlk yarıda iyi, ikinci yarıda iyi oynamayan Merit Alsancak Yeşilova kazanmasını bilen takım oldu.
  Lefke bu maça iyi başlamadı. Rakibinin maça hızlı başlayarak oyunu kendi alanlarına yığması ile ileriye çıkamadılar. Kanatlardan gelişen ataklara ilk yarıda hiç önlem alamadılar. Yine kanatlardan gelen bir topta defans ve kaleci topu seyredince golü kalelerinde gördüler.
  Rakibine fazla pozisyon verirken rakip kalede pozisyon verirken devreyi de geride tamamlamak zorunda kaldılar.
  İkinci yarıda ilk yarının tam tersi bir Lefke vardı. Rakip forvete çok fazla pozisyon şansı vermediler. Gol için daha fazla ileri çıkarken özellikle sağ taraftan Candy ile iyi toplar getirdiler. Yeşilova’nın skoru korumak için biraz daha geride kalması ile oyunu rakip alana yıktılar. Tecrübeli golcüsü Kasım yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Kasım gibi bir golcü bunları kaçırmamalıdır.
  Sol taraftan Yılmaz’ın da rakip ceza alanına getirdiği iyi toplar vardı. Ancak bunlardan hiçbirini kaleci İrfan’ın da başarılı kurtarışları sonrasında değerlendiremediler.
  İkinci 45 dakikadaki oyunları ile en azından 1 puan hak etmelerine rağmen bunu başaramadılar.    

YORUM EKLE

banner471

banner473