banner564

İlahlar böyle istedi

GAÜ Çetinkaya ve Lefke, her iki takım da mücadeleye geçtiğimiz haftadan yaralı çıktı. GAÜ Çetinkaya zirve mücadelesinde ben de varım demek için, Lefke ise alt sıralardan kurtulmak ve camiasından özür dilemek adına galibiyet istiyordu. Lefke'de Kasım ve Aykut'un yokluğunda takımın nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusuydu. GAÜ Çetinkaya ile başa baş bir oyun ortaya koymayı başardılar. Mücadeleye her iki takım da pozisyonlar bularak başladı. Lefke, GAÜ Çetinkaya kalecisi Cenk'in büyük hatasıyla rakibi karşısında öne geçmeyi başarsa da sevinci kısa sürdü ve Herman skora dengeyi getirdi. Lefke, Semih'in oyunu yönlendirmesiyle özellikle Candy ile rakip yarı alana hızlı bir şekilde top taşımayı başardı ancak bitirici vuruşları yapamadı. GAÜ Çetinkaya ise Hüseyin Kayalılar ve Eko ile rakibi üzerinde tehdit oluşturdu. İlk devre beraber sona ererken; karşılaşmanın ikinci yarısında da her iki ekip ilk yarıdaki gibi pozisyonlara girdi. GAÜ Çetinkaya bir şans anında topun hakem Osman Özpaşa'dan dönmesini fırsat bildi ve Emre'nin golü ile öne geçmeyi başardı. Emre golü atmasına rağmen maç boyunca kötüydü.  Lefke tüm bu olumsuzluklara rağmen Lefkoşa'dan puanla dönebilecek fırsatı yakaladı ancak yararlanamadı. Lefke adına günün iyilerinden Candy penaltı atışını gole çeviremedi ve GAÜ Çetinkaya futbol ilahlarının galip ayrılmasını istediği mücadeleden üç puanı çıkarmayı başardı.
GAÜ Çetinkaya rakibini zor da olsa mağlup etmeyi başardı. Hüseyin Kayalılar ve Eko takımın en iyileriydi. Cenk yediği golde hatalıydı. Ümitcan, Emre ve Faye günün kötülerindendi. Ümitcan yaptırdığı penaltı ile takımının galibiyetine engel olabilirdi. GAÜ Çetinkaya'nın bugün ortaya koyduğu bu oyun şampiyonluk yarışı için yeterli değil.
Lefke canını dişine takarak mücadele ettiği karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Candy iyi oyununa penaltıyı kaçırarak gölge düşürdü. Semih takımını organize eden isimdi. Zekai ileride vasat bir performans sergiledi. Lefke, 2-1 gerideyken ve uzatma dakikaları oynanıyorken Candy ve Ruslan'ın dışarıya alınmasına ise anlam veremedim.
Karşılaşmanın hakemi Osman Özpaşa ve yardımcıları doğru penaltı kararına rağmen vasat bir yönetim sergiledi.
YORUM EKLE

banner471

banner474