banner564

İş başka,  dostluk başka

 Haftanın son maçında batı bölgesinde ayni kentin iki takımı karşı karşıya geldiler. İkisi de son maçlarını kazanarak moralleri yerinde bu maça çıktılar.

Binatlı’da önemli oyunculardan Burak ve kadroda yokken M.Neşe yedek kulübesindeydi. M.neşe oyuna hiç dahil olmadı.
Baf Ülkü Yurdu ise sahaya tak kadro çıkmıştı. Hatta H.Göktaş’ı da kadrosuna katarak yedek kulübesini daha da güçlendirmişti.
Baf Ülkü Yurdu özellikle ilk yarıda olmak üzere rakibinden çok daha iyiydi. Kanatlardan getirdiği toplarla rakibine çok zor anlar yaşattı. Kendi sağ kanadından Solomonson ile çok hızlı toplar taşıdı. Bu oyuncuya Joseph de eklenince rakipleri karşısında etkili oldular. 
Joseph ilk yarıda atılan 2 golün asistini yaparken ikinci yarıda kendisi de 1 gol atarak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Ayni şekilde Azat da kale önlerinde çok iyi pozisyonlar alarak 2 golle takımının galibiyetini taçlandıran adamlardan oldu. Takım olarak rakiplerine maçın son bölümü hariç pozisyon da vermediler. Defanstaki Lawal oynadığı yerin hakkını verirken, orta alandaki kaptan Erdinç adeta takımını bir şef gibi yönetti. 
  Rakibin etkili ayağı Offor’u çok iyi kilitleyerek hücumdaki etkili olmasını önlediler. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar.
  Binatlı bir hafta önceki Doğan Türk Birliği maçını sanki kendileri oynamamış gibi. Maçın genelinde o takımı çok arttılar. Kenar beklerde çok açıklar verdiler. Gelişen ataklarda rakip golcülere önlem alamadılar. İlk yarıda yedikleri 2 gol de kenarlardan gelen ataklarla oldu. Sol taraftan inanılmaz açıklar verdiler.
  Erken yapılan değişiklikler de ilaç olmadı. İkinci yarıda gol bulup umutlanayım derken yine bir defans hatası ile kalesinde golü gördü.
  Artık takım olarak moral motivasyonlarını kaybetmeleri beraberinde pas hatalarını da getirdi. Burak’ın olmaması takımı bu kadar etkilememeli. Burak orta alanda takımının ataklarına yön veren adamdı. Olmaması takımının özellikle topa sahip olma ve ilerideki adamlara pozisyonlar hazırlamada hep sıkıntı yaşadılar.
  Son bölümlerde rakibini n de skoru koruma düşüncesi ile etkili olmaya başladılar. Buldukları tek gol onlar için yeterli olmadı. Çünkü maç onlar adına çok önce bitmişti. 

YORUM EKLE

banner608

banner473